Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegénynek öltönyt varratni, készen venni éri meg jobban? És mennyiért?
Nincs öltönye, így muszáj lesz venni. Legolcsóbban mennyiből jön ki?
Kéttanús esküvő lesz, nem akarunk méregdrága ruhákat egyik félnek sem.
Alkatfüggő is. A férjem 170 cm, férfihoz képest széles csípővel, rá egyszerűen nem gyártanak öltönyt, így szabó csinálta.
Azóta is hordja.
De egy konfekcióméretnek (alaknak) jobban megéri venni. Kérdés, hogy csak erre az alkalomra használná, vagy később is fel tudná venni (állásinterjú, vizsga, esküvők, temetések, stb)?
"Ha csak az esküvőre, akkor felesleges egyáltalán az öltöny, mert kéttanúson gyakorlatilag rövidnadrágban is megjelenhet, akkor is összeadnak benneteket."
Értem, aki nem akar nagy esküvőt, annak tehát nem jár, hogy normálisan felöltözzenek, mert minek. Marha hasznos válasz volt!
A többi válaszadónak: párom szerintem átlagos alkatú, a konfekció jó lenne rá. Tulajdonképp nem lenne baj, ha máskor is felvehetné, bár gyakorlatilag középiskolai ballagása óta nem volt rajta öltöny, és azóta eltelt 12 év...
Mennyi, ha megvarratom egy falusi varrónőnél, anyag és munkadíjjal együtt?
"Értem, aki nem akar nagy esküvőt, annak tehát nem jár, hogy normálisan felöltözzenek, mert minek. Marha hasznos válasz volt! "
Szerintem pont illett a mentalitásodhoz. Te magad írtad, hogy nem akartok normálisan felöltözni. Az olcsó öltöny olyan is: soha nem fog elegánsan vagy jól mutatni. Csak olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!