Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegénynek öltönyt varratni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegénynek öltönyt varratni, készen venni éri meg jobban? És mennyiért?

Figyelt kérdés

Nincs öltönye, így muszáj lesz venni. Legolcsóbban mennyiből jön ki?

Kéttanús esküvő lesz, nem akarunk méregdrága ruhákat egyik félnek sem.

2014. máj. 4. 14:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Szerintem pont illett a mentalitásodhoz. Te magad írtad, hogy nem akartok normálisan felöltözni. Az olcsó öltöny olyan is: soha nem fog elegánsan vagy jól mutatni. Csak olcsón."

Igen, egy olcsó öltöny tényleg olyan, mint egy rövidnadrág és póló... Értem. Aki nem akar több 100 ezer forintért öltönyt varratni/venni, az már nem is lehet elegáns, sőt, inkább menjen melegítőnadrágban.

Adni kell a látszatra, mi? Nem baj, a mi házasságunk akkor is boldog lesz, ha csak olcsó ruhában jelenünk meg, ezen aztán nem múlik.

2014. máj. 4. 14:42
 12/27 anonim ***** válasza:
27%

"Adni kell a látszatra, mi? Nem baj, a mi házasságunk akkor is boldog lesz, ha csak olcsó ruhában jelenünk meg, ezen aztán nem múlik."

Itt te szeretnél adni a látszatra. Magadnak mondasz ellent. Az előbb vágtál vissza valakinek, hogy attól hogy polgári esküvő, még megjelenhettek normálisan - na igen, de a "legolcsóbb" öltönyt hadd ne nevezzük már normálisnak.

Egyébként nem kell százezreket rákölteni, 70-80.000 ft környékén már kapható átlagos, közepes minőségű öltöny SZABÓSÁGBÓL (a varrónők sokszor nem is vállalnak egyébként, mert nem értenek hozzá - aki igen, az is jobbára kontármunkát végez).

2014. máj. 4. 14:48
 13/27 anonim ***** válasza:
1%
szerintem felesleges úgyis elváltok pár év múlva
2014. máj. 4. 14:50
 14/27 A kérdező kommentje:

Szerinted kinek adunk a látszatra, ha kéttanús esküvőnk van? Hát nem az ismerősöknek, rokonoknak... Sem senkinek. Mert a két tanú aztán pont tojik rá, milyen drága öltöny van a vőlegényen. Az anyakönyvvezető véleménye pedig nem érdekel, nem azért van ott, hogy a ruhánk árát nézze.

Csak magunknak akarunk megadni annyit, hogy azért elegáns ruhában legyünk, és ennyi. Nekem az olcsón vett ruha is elég jó, ha én szépnek találom. Az olcsó öltönyt azért nem kell mindjárt szakadt rongynak minősíteni. Ránézésre egy kínaiban vett farmer sem látszik vacaknak, csak mert lehet 10x annyiért is venni farmert a Levi's-ben. Én legalábbis nem látom közte azt az eget rengető különbséget, mint egy olyan sznob, mint ami ezek szerint te is vagy.

70-80 ezer forint az esetünkben rengeteg pénz egy öltönyre. Sznobéria földjén biztos nem, de egy átlagos anyagi helyzetű ember számára igen, aki nem akar tovább nyújtózkodni, mint a takarója ér. Mivel vannak tartalékaink, ki tudnánk simán fizetni, de ennyit egyszerűen sokallunk érte. Én magamnak is max egy fekete nadrágot és egy fehér blúzt képzeltem el.

Szerintem ettől még nem vagyunk igénytelen mackónadrágos csövesek, akiknek szégyellniük kéne magukat...

2014. máj. 4. 15:12
 15/27 anonim ***** válasza:
97%
Mi most vettünk esküvőre, 21ezer volt csinos, fiatalos. Az árban benne volt az is hogy az üzlet varrónője elvágta a nagdrág szárát.
2014. máj. 4. 15:15
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

Szuleimnek szabosaga van. Ok egy mellenyes volegenyi oltonyt 20ezerert meretre varnak. De az igenyesen nez ki.

Persze vehetsz kinaiban is de az olyan is. Max mennyit szannatok ra az is kerdes.

2014. máj. 4. 15:17
 17/27 anonim ***** válasza:
48%
Előző vagyok...te pedig kölcsönözz egy kis fehér rucit, az a képeken is jól mutat! Sok boldogságot!
2014. máj. 4. 15:17
 18/27 A kérdező kommentje:

Értem, tehát azért 20-25-ért már tudnánk neki venni, ami nem kínai, és még jó is. Erre a válaszra volt szükségem! Köszönöm!

Nekem nem kell kis fehér ruci, mert nem állna jól rajtam. Én a párommal ellentétben nem vagyok konfekcióméret. :)

2014. máj. 4. 15:19
 19/27 anonim ***** válasza:
84%
Boven meg van. Szuleimnel ugy van h tobb fele anyagbol lehet valasztani es gyonyoruek. Rengetegen jarnak hozzajuk. Megszamolni se tudnank hanyan varrattak naluk volegenyek. Es mivel meretre van varva a leheto legcsinosabban nez ki. Ugy szerintem jarj tobbet utana nezz szet es ahol a legolcsobb es legszimpibb ott varratasd. :-)
2014. máj. 4. 15:22
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Én sem vagyok az, de hidd el egy kölcsönzőben akad rád való! Próbálni nem kerül semmibe :)
2014. máj. 4. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!