Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegénynek öltönyt varratni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegénynek öltönyt varratni, készen venni éri meg jobban? És mennyiért?

Figyelt kérdés

Nincs öltönye, így muszáj lesz venni. Legolcsóbban mennyiből jön ki?

Kéttanús esküvő lesz, nem akarunk méregdrága ruhákat egyik félnek sem.

2014. máj. 4. 14:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

Asiaban a nem kínai hanem magyar termék, Magyarországon magyar emberek által varrt öltöny 16-25e ft

Öcsémnek vettünk tanunak..elvittük a falusi varrónőhöz,hogy a nadrag szárat varrja fel...( ő szaboságon, és varrodában,/ ahol öltönyöket is készítettek/ dolgozott)

Faggatta anyut hol, és mennyiért vették, mert minőség aapján,tuti ngyon drága volt...de ha más a hossza, akkor valami turpisság van:)

Szeribtem érdemes megnézni, aztán ldöntöd... Varratni sokkal fpdrágább

2014. máj. 4. 15:53
 22/27 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor körülnézünk, még addig van idő. :)

Magamnak viszont nem akarok menyasszonyi ruhát, hogy kiadjak több tízezret a bérlésre, azt nekem nem fogadja be a gyomrom. :)

2014. máj. 4. 16:39
 23/27 anonim ***** válasza:
43%

"Értem, aki nem akar nagy esküvőt, annak tehát nem jár, hogy normálisan felöltözzenek, mert minek. Marha hasznos válasz volt! "

Cicabogár, annyit akartam írni, hogy nincs dress code két tanúson, tehát akár utcai ruha is lehet opció. Semmit nem írtál arról, pontosan milyen célra lesz, később akarja-e hordani.

Sajnos a tényleg jól mutató öltöny általában nem olcsó, azért mondom, mert anno mi is végigjártuk az öltöny-kanosszát.

De nem vágom, miért ilyen stílusban reagáltál.

2014. máj. 4. 16:59
 24/27 anonim ***** válasza:
57%

"De nem vágom, miért ilyen stílusban reagáltál."

Nyilván azért, mert a válaszolók fele egy kötekedő kis szerencsétlenség.

2014. máj. 4. 17:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem merném falusi varrónővel megvarratni. Átlagos alkatom van, de átlagon felüli mellbőséggel, ezért többször nekifutottam a kosztümvarratásnak. Anyaggal együtt kisvárosban 15-21-ért varrták meg méretemre a kosztümöt. A varrónő egyik esetben sem vette figyelembe az igényeim. Vagy mamásított kosztümöt kaptam (pedig vittem képet) vagy valami furcsa nagy válltömésű megoldást. Kidobott pénz volt. Jobban jártam volna ha veszek egy nekem tetsző vagány fazont, akár nagyobb méretben és később azt igazíttatom az alkatomra. Varrónőt csak akkor ajánlok ha nagyon sok ismerősöd meg van elégedve az illetővel , és nem csak nadrágfelhajtásokat csinált eddig.
2014. máj. 4. 19:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha nagyon olcsón akartok kijönni, akkor most láttam a kínaiban öltönyt, 10e forint.
2014. máj. 4. 20:47
 27/27 anonim ***** válasza:
54%
A mi környékünkön a piacon is árulnak öltönyöket,10-20.000 forint körül van az áruk. A turkálókban is lehet kapni öltönyt. Mi varrattuk a páromnak a környék egyik nevesebb szalonjában, minőségi anyagból, 90.000 forint volt nadrággal, zakóval, mellénnyel, de tény, hogy mi sűrűn járunk bálokba, így egy évben 5-6-szor minimum felveszi. Én úgy éreztem, hogy ha nekem jár a százezres Demetrios ruha, akkor a férjem is megérdemel egy minőségi öltönyt. Nekünk bele volt kalkulálva a költségvetésbe. (2013 július, 73 fős lakodalom volt)
2014. máj. 5. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!