Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi közül van ahhoz hogy mit...

Mi közül van ahhoz hogy mit és mennyiért dolgozunk? Miért szólnak ilyenbe bele?

Figyelt kérdés

Felmondtam az előző munkahelyemen két hónapja,közös döntés volt a férjemmel(ha nem mondok fel,arra az idegeim rámennek).Jelenleg állást keresek.emellett nem épp állambácsinak bevallva dolgozom itthonról,annyira nem rossz pénzért.Férjem sem keres rosszil,szépen eléldegélünk,nem sürgős,hogy bármilyen munkát elvállaljak,azt beszéltük meg,hogy ha nekem úgy jó,akkor egész nyáron is maradjak itthon,legalább nem kell próbaidőhöz igazítani a nyaralásokat.

Tehát élnénk nyugiba.

Viszont van nekem egy drága anyósom,aki csak akkor boldog,ha mindenbe beleszólhat. A szemembe mosolyog,ha nem hallom,akkor a férjemnek hord el mindennek,hogy én lusta dög vagyok,nem csinálok semmit,milyen már,hogy el kell tartania (ő nem tud a fekete melómról,tutira feljelentene,nem belegondolva,hogy a büntetést is a férjemmel együtt fizetnénk). Állandóan arról érdeklődik,mennyit keres a férjem-jóval kevesebbről tud-,mire mennyit költöttünk,és zavartatna el a férjemmel az első gyárba 3 műszakba (nem bántás azok felé,akik ott dolgoznak), vagy ki az utcasarokra,mondván ahhoz értek.

Odáig jutottunk,hogy a férjem fel sem veszi neki a telefont,mert nem képes befejezni,akármit mond neki.

Hogy lehet az ilyet leállítani?

Egyáltalán mi köze van hozzá?

2014. jún. 3. 09:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Ideiglenesen meg kellene szakítani a kapcsolatot.
2014. jún. 3. 09:50
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ennyire utál az anyósod? DE tényleg mi köze van hozzá?!!! Úristen mik vannak.... Nekem is volt ilyen melóm, én terhes lettem, kiírattam magam táppénzre! Anyósom is mondta hogy mi lesz velem ilyen sokáig otthon?! Nem tudom hogy rosszindulatból vagy mert tényleg aggódott!? De hogy ezt feltételezed róla hogy feljelentene Téged?? Messze laktok anyóstól? Az jutott most eszembe, vmelyik nap kiírt egy kérdező egy olyan kérdést hogy "miért divat utálni a menyeknek az anyóst?" Én sem kedvelem, éppen! Divat??? Szerintem ez nem divat kérdése!! Tényleg ilyenek, beleszólnak mindenbe, ha nem kértek tőle kölcsön akkor végülis semmi köze hozzá mennyit kerestek!
2014. jún. 3. 09:50
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

Hogy lehet leállítani? Néhány válasz variáció

"Állandóan arról érdeklődik,mennyit keres a férjem"

1. Anyu semmi közöd hozzá. /talán észbe kap a bunkóságtól/

2. Anyu te mennyit keresel? minden kérdést megismételni rá vonatkozóan.

3. Pont eleget ahhoz, hogy elég legyen arra amire kell.

"mire mennyit költöttünk"

1. Mindenre annyit, amennyi az árcédulán volt. Persze a szolgáltatók még mindig csekket küldenek, oda a csekk összegét fizettük.

2. Pont annyit, amennyit szükséges volt.

3. Nincs ezzel dolgod, miért kérdezed egyáltalán?

4. Akkor kérdezd ezt meg, ha hozzád megyek kölcsönkérni. Amíg ezt nem teszem, nyilván jól élünk.

"és zavartatna el a férjemmel az első gyárba 3 műszakba"

1. Látod anyu ez a különbség köztünk. Én tudom hogy miért nem zavarom el, neked viszont fogalmad sincs róla. Ez persze így is marad.

Talán erre mást nem is kell mondani.

"vagy ki az utcasarokra,mondván ahhoz értek."

1. De még hogy ért hozzá. Szeretnéd, hogy elmeséljem?

2. No látod? Ezért nem küldöm egy gyárba, van ami sokkal jobban megy neki.

Szerintem előbb utóbb kapcsolna.

2014. jún. 3. 09:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Leállítani??? Ha már leállítottad volna is késő lenne!

Majd csak észbe kap ha nem veszitek fel neki a telefont, és nem mentek hozzá. Ha viszont úgy alakul hogy találkoztok, és ismét elő kapja a hülyeségét kerek perec megmondani hogy itt és most elég, neki ehhez semmi köze, és a kapcsolatotokba ne szóljon bele, mert a vele való kapcsolat rovására megy.

2014. jún. 3. 09:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Szegény férjem már az előbb írt válaszoknál bunkóbb módon is válaszolt,de nem hagyja abba.

abban a hitben él,hogy jelenleg minden tartalékunk feléljük,mert én biztosan azzal töltöm a napom,hogy vásárolgatok,szórakozok,mig szegény férjem halálra dolgozza magát.

Pedig bárki láthatja,aki nem ismer is,hogy jól élünk.

Sajnos igen,kinézem belőle,hogy feljelent,férjem jobban ismeri,ő akarta,hogy anyós semmiképp ne tudjon erről,illetve az ő fizetéséről sem,mert egyrészt két várossal arrébb is tudnák,másrészt onnantól elkezdene kéregetni (dolgozik,nem keres rosszul,csupán minden hülyeségre elkölti,ilyen termékbemutatós átverésekre leginkább)

2014. jún. 3. 10:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Álljatok úgy hozzá, mint egy hisztis gyerekhez. Ignoráljátok. Ha kérdezgeti folyton, hogy mennyit keres a férjed, akkor mindig ugyanazt kell neki válaszolni, de mindig! Pl. nem akarunk erről beszélni. És kész, be van fejezve a társalgás.
2014. jún. 3. 10:02
 7/14 anonim ***** válasza:
10%
örüljél csak hogy feketén melózhatsz és még nem vagy börtönben. adót szerinted ki fizeti, az utakat amin kocsikázol, a csatornát amibe szarsz, he? szánalmas paraziták az ilyenek...
2014. jún. 3. 10:24
 8/14 ivilicious ***** válasza:
18%
Jézusom...szerintem minden kapcsolat off.
2014. jún. 3. 10:26
 9/14 A kérdező kommentje:

Adóznék,ha nem kellene akkor is magam után befizetnem majd 10ezret akkor is ha nincs bevételem,akkor is ha épp egy percet sem dolgoztam.

15 évet már ledolgoztam,hidd el,nem kevés adót fizettem be eddig.

egyébként feketemunkáért nem jár börtön,csak pénzbüntetés (persze ha nincs befizetve és nemt tudnak foglalni,akkor leültethetnek,de ez nem opció)

2014. jún. 3. 10:33
 10/14 Őszödi Ferenc ***** válasza:
50%
a kedves anyós netán nyugdíjas?
2014. jún. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!