Nagy szemétség volt nem beengedni anyóst?
Az a minimum, hogy előtte megkérdezik, hogy mehetnek e? A mai világban ezt több módon is meg tudják tenni. Attól, hogy családtagok, attól még rájuk is vonatkoznak az elemi udvariassági szokások. Persze meg kellett volna beszélni előtte, de ha az sem használ, akkor kizárni őket. Én sem anyóssal kötöttem össze az életemet, hanem a fiával, és gondolom ez a kérdezőnél is így van.
És, ha a fiam elköltózik, akkor sem fogok rátelepedni, hiszen meglesz a külön élete. Hogy szar lesz e? Igen, de akkor sem lesz jogom kéretlenül beállítani hozzá, pláne, ha már nem is él egyedül.
Nem ők a családom, hanem a férjem. Nem jöhetnek-mehetnek amikor akarnak.
Ha meg ezt akarják csinálni, akkor egyenes út vezet ahhoz, hogy elváljon a gyerekük. Ez nem az ő szeretetükről szól, ez az önzőségükről. Én is kizártam volna őket.
látod, 36-os, faluhelyen "szokás" helytelenül beszélni. (mert ez nem olyan, mint a pityóka, hogy tájnyelvi szó)
És attól még, hogy valaki egy buta primitív senki, még lehet jó ember, látod, ha ennyire mondják, igazuk van!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!