Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagy szemétség volt nem...

Nagy szemétség volt nem beengedni anyóst?

Figyelt kérdés
Most vettünk házat ès anyosomèk minden nap jönnek ráadásul este hat után mikor fürdessük a kicsiket. Megelègeltük ès bezártuk a kaput nem engedtük be anyost. Jogosan háborog tènyleg koteles vagyok a saját házamba este vendègeket fogadni?
2014. máj. 30. 14:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
72%

Az a minimum, hogy előtte megkérdezik, hogy mehetnek e? A mai világban ezt több módon is meg tudják tenni. Attól, hogy családtagok, attól még rájuk is vonatkoznak az elemi udvariassági szokások. Persze meg kellett volna beszélni előtte, de ha az sem használ, akkor kizárni őket. Én sem anyóssal kötöttem össze az életemet, hanem a fiával, és gondolom ez a kérdezőnél is így van.

És, ha a fiam elköltózik, akkor sem fogok rátelepedni, hiszen meglesz a külön élete. Hogy szar lesz e? Igen, de akkor sem lesz jogom kéretlenül beállítani hozzá, pláne, ha már nem is él egyedül.

2014. máj. 30. 17:03
 32/43 anonim ***** válasza:
52%

Nem ők a családom, hanem a férjem. Nem jöhetnek-mehetnek amikor akarnak.

Ha meg ezt akarják csinálni, akkor egyenes út vezet ahhoz, hogy elváljon a gyerekük. Ez nem az ő szeretetükről szól, ez az önzőségükről. Én is kizártam volna őket.

2014. máj. 30. 17:15
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férjed részéről igenis szemétség volt,azért akár milyen is anyós,mégis neki az anyja...én nem tudnám azt elképzelni,hogy anyàm csenget és nem engedem be..
2014. máj. 30. 23:42
 34/43 A kérdező kommentje:
Nem az zavar hogy jönnek mert szivesen látjuk őket hanem az hogy mindennap ott lógnak a nyakunkon. Ráadásul este mikor mi is szeretnénk már pihenni. Egyébként azota már tisztáztuk a dolgokat. S nincs gond.
2014. máj. 31. 10:28
 35/43 A kérdező kommentje:
De jó lenne ha a szabályokkal ők is tisztában lennének és nem csinálnának úgy mintha csak egy betolakodó lennék a saját életembe. Forditva nem tudom mi lenne ha mi állitanánk oda este két gyerekkel mikor már semmi kedvük vendégeket fogadni. S csak zárójelben jegyzem meg hogy már ő is zavart haza minket.
2014. máj. 31. 10:35
 36/43 anonim ***** válasza:
18%
FÜRDESSÜK? Jó nagy paraszt lehetsz, ne haragudj
2014. máj. 31. 16:27
 37/43 anonim ***** válasza:
75%
Azért " jó nagy parasztnak " hívni valakit mert egy szót nem jól ír le? Lehet ,hogy egy kedves segítőkész ember attól.
2014. máj. 31. 16:50
 38/43 anonim válasza:
58%
Ismerős szitu! Van amikor a szép szó már nem használ. Én sem engedtem volna be. vegyék észre magukat, hogy külön család vagytok, nincs ott semmi keresni valójuk.
2014. máj. 31. 19:03
 39/43 anonim ***** válasza:
67%
36, te nagyobb paraszt vagy. Helytelenül használni egy szót kevésbé paraszt dolog, mint sértegetni emiatt valakit. Amúgy ahonnan én jövök ott mindenki suksüköl, még az orvos is. Határontúli magyaroknál is szokás bizonyos területen.
2014. jún. 1. 13:08
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

látod, 36-os, faluhelyen "szokás" helytelenül beszélni. (mert ez nem olyan, mint a pityóka, hogy tájnyelvi szó)

És attól még, hogy valaki egy buta primitív senki, még lehet jó ember, látod, ha ennyire mondják, igazuk van!!:D

2014. jún. 1. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!