Nagy szemétség volt nem beengedni anyóst?
"Mondtam a fèrjemnek hogy beszèljen velük de semmi"
Nem beszélt velük, vagy beszélt velük, de nem érdekelte őket,hogy egy kis nyugalomra vágytok?
Ha az utóbbi eset áll fenn, akkor megérdemelték. Ha nem, akkor tényleg nem így kellett volna.
Nem, nem tudják maguktól, mert rátok nem hiszem hogy úgy gondolnak, hogy vendégségbe mennek hozzátok..
Pl nlunk fordított helyzet van, akro megyek a szüleimhez amikor akarok, kulcsom is van, akár akkor is mehetek, amikor nincsenek tthon, a férjem is..
Náluk ez természetes..
Teht nem mindenkinek terhes ez a dolog, ezt értsd meg.
Viszont tényleg az a gáz, hogy a saját gyerekük is így iselkedik
6-os vagyok!
Na az enyém pont ilyen! Nekünk is mindig csak úgy volt, hogy beállított, sokszor mondtuk neki, hogy telefonáljon, de nem tette, sőt felháborodott amikor egyszer akkor jött át mikor aludt és megjegyezte hogy mindig akkor jön fel mikor alszik mondtuk neki h telefonáljon, ekkor felháborodott, hogy én hogy gondolom azt hogy ő majd mindig telefonál, mondtam neki hogy jó lenne! Azóta mindenen duzzog... most épp azt találta ki h tiltom tőle az unokáját.... ez abból jött, hogy nem viszem hozzá mindennap és nem engedem hogy mindennap itt legyen a munkaidején kívül!
Engedékeny voltam... hát nagyon elrontottam!!
Sztem akkor sem szemétség! Ezt magától is gondolhatná, hogy nem kéne ott lógnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!