Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagy szemétség volt nem...

Nagy szemétség volt nem beengedni anyóst?

Figyelt kérdés
Most vettünk házat ès anyosomèk minden nap jönnek ráadásul este hat után mikor fürdessük a kicsiket. Megelègeltük ès bezártuk a kaput nem engedtük be anyost. Jogosan háborog tènyleg koteles vagyok a saját házamba este vendègeket fogadni?
2014. máj. 30. 14:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
59%
utolsó: a válaszom eldöntendő kérdésedre az, hogy igen:) én!
2014. máj. 30. 15:02
 12/43 anonim ***** válasza:
38%
12, gratulálok!
2014. máj. 30. 15:05
 13/43 anonim ***** válasza:
33%

12!

???????

11.

2014. máj. 30. 15:08
 14/43 A kérdező kommentje:
Mièrt maguktól nem kène tudják hogy nem illik minden este más nyakára járni? Mondtam a fèrjemnek hogy beszèljen velük de semmi. Tiszteljük öket de nehogy már egy nyugodt estènk ne lehessen nèlkülük. Mert szerintük normális más ember èletèbe bele telepedni minden nap.
2014. máj. 30. 15:10
 15/43 anonim ***** válasza:
89%

"Mondtam a fèrjemnek hogy beszèljen velük de semmi"

Nem beszélt velük, vagy beszélt velük, de nem érdekelte őket,hogy egy kis nyugalomra vágytok?

Ha az utóbbi eset áll fenn, akkor megérdemelték. Ha nem, akkor tényleg nem így kellett volna.

2014. máj. 30. 15:12
 16/43 anonim ***** válasza:
66%

Nem, nem tudják maguktól, mert rátok nem hiszem hogy úgy gondolnak, hogy vendégségbe mennek hozzátok..

Pl nlunk fordított helyzet van, akro megyek a szüleimhez amikor akarok, kulcsom is van, akár akkor is mehetek, amikor nincsenek tthon, a férjem is..

Náluk ez természetes..

Teht nem mindenkinek terhes ez a dolog, ezt értsd meg.

Viszont tényleg az a gáz, hogy a saját gyerekük is így iselkedik

2014. máj. 30. 15:13
 17/43 anonim ***** válasza:
54%

6-os vagyok!

Na az enyém pont ilyen! Nekünk is mindig csak úgy volt, hogy beállított, sokszor mondtuk neki, hogy telefonáljon, de nem tette, sőt felháborodott amikor egyszer akkor jött át mikor aludt és megjegyezte hogy mindig akkor jön fel mikor alszik mondtuk neki h telefonáljon, ekkor felháborodott, hogy én hogy gondolom azt hogy ő majd mindig telefonál, mondtam neki hogy jó lenne! Azóta mindenen duzzog... most épp azt találta ki h tiltom tőle az unokáját.... ez abból jött, hogy nem viszem hozzá mindennap és nem engedem hogy mindennap itt legyen a munkaidején kívül!

Engedékeny voltam... hát nagyon elrontottam!!

Sztem akkor sem szemétség! Ezt magától is gondolhatná, hogy nem kéne ott lógnia!

2014. máj. 30. 15:14
 18/43 anonim ***** válasza:
67%
Vannak akik felfogják, vannak akik nem. Ennyit fel kell vállalni, hogy esetleges problémák lehetnek belőle. Akkor is a kommunikáció, ha szerinted fel kellene fogniuk, hogy ez így nem jó. Ha nem teszed le a szabályokat, akkor majd ők megteszik, de abba nem lesz köszönet. Ha meg te tennéd meg, kedvesen, egy süti mellett elmagyarázva, lehet, hogy pár hét után elfogadnák a szabályokat.
2014. máj. 30. 15:14
 19/43 A kérdező kommentje:
Vagyok olyan intelligens hogy nem fogok vitázni idegenekkel.Egy kèrdèst tettem fel ennyi. A vèlemènyem az amit leirtam.
2014. máj. 30. 15:15
 20/43 anonim ***** válasza:
53%
18-as. Szerintem meg lehetett volna mondani, hogy minden nap nem is fogja látni, de heti 3-4 igen. Ha ezen megsértődik, hát tegye, de akkor is elmondtátok amit akartok.
2014. máj. 30. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!