Nagy szemétség volt nem beengedni anyóst?
Figyelt kérdés
Most vettünk házat ès anyosomèk minden nap jönnek ráadásul este hat után mikor fürdessük a kicsiket. Megelègeltük ès bezártuk a kaput nem engedtük be anyost. Jogosan háborog tènyleg koteles vagyok a saját házamba este vendègeket fogadni?2014. máj. 30. 14:44
21/43 anonim válasza:
Mi éveken keresztül magyaráztuk a szomszéd utcában lakó anyósoméknak, hogy bármikor jöhetnek, csak telefonáljanak. Mindenhol elhíresztelték, hogy kitiltottuk őket. Ők még akkor is bejöttek, ha nem voltunk otthon. Az lett a vége, hogy elköltöztünk. Most ez kinek volt jó?
22/43 anonim válasza:
Kivel vitáznál?
Én azt hittem szeretnéd megoldani a problémát, de nem.
Et megoldani csak kommunkáciőval lehet..
Leírtad te hgy gondolod, de ezek szerint az anyősodék nem úgy gondolják, tehát mielőtt felhúztad magad, és ennyire eszelenül prőbáltál végetvetni annak ami nem tetszik, érdemes lett volna a kommunikációs szakadékot áthidalni, és a felreértéseket elkerülni.
De azt csinálsz amit akarsz, sak akkor ne csodálkoz, ha nem oldődik meg, és haragban lesztek.
23/43 anonim válasza:
Ne fürdesd őket minden este és máris van időd fogadni a vendégeket.
24/43 anonim válasza:
Végtelenül önzők. Mivel ők járnak át hozzátok az "unokájukhoz", így nem érzik soknak magukat. Baromi dühítő, és nagyon zavaró dolog. Jól tetted, és is kizártam volna őket. Az ilyen típusú embernek süthetsz rengeteg sütit, nem fogja megérteni, mert nem akarja megérteni. Abban meg mázlid van, hogy a férjed melletted áll.
25/43 anonim válasza:
"Alapszabály: anyóstól olyan messze kell lakni, hogy ne tudjon átjönni köntösben-papucsban!" :)
26/43 anonim válasza:
Miért kötelesek beengedni a házukba mindenkit?
27/43 anonim válasza:
Mondtad volna, hogy de jó, hogy jött, úgyis kellene a segítség a ház körül. Akkor rajta lett volna a sor, hogy megsértődjön és sürgős dolga legyen otthon.
28/43 anonim válasza:
Add át a vendégnek a fürdetés jogát, párszor megcsinálja, aztán már nem jön abban az időben.
29/43 anonim válasza:
18óra az hol este?Itt a nyár,ezután is bedugot őket a kádba?Anyós nem vendég hanem ő is a családod.Igen bazi nagy bunkóság.Gondolom ha mész anyádhoz,vagy hozzájuk nektek se kell be jelentkezni.Milyen hülye szokás ez.Miért gondolja sok gyerek ha házasságra lép, akkor el kell zárkózni mert csak ők.Szerinted mi a család?Majd akkor is pislogj ha segítség kell beintenek.oldjátok meg hisz ti egy család vagytok amibe mások nem férhetnek bele!
30/43 anonim válasza:
Bunkosag tenyleg. A csaladtagokrol van szo, nem idegenekrol.
De majd ha teged zar ki a gyereked, majd akkor megerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!