Nagyanyám megbolondult. Napi közel 30 szem gyógyszert szed, és már egy csomó mellékhatása jelentkezett. Hülyeségeket beszél, és reménytelen, nem lehet vele beszélni. Egyedül a pénz érdekli, semmi más?
Hipohonder, egyfolytába orvoshoz járkál, és hiába mondja az orvos, hogy de nincs rá szüksége, addig meg orvosról-orvosra, és addig adja nekik a százezreket, amíg meg nem műtik... Már orvosa szólt, hogy állítsuk le a mamát, mert 70 évesen ennyi gyógyszer mellett ott fog maradni a műtőasztalon. Most megint 3 műtétet tervez... Epekő, viszér, és csípőprotézis. A röntgenessel is jóba vagyok, és ő is megmondta, hogy azzal a kopással, ami neki van, nem hogy nem javasolnák, de még nem is igen engednék a műtétet. De ő állítja, hogy neki a röntgenen azt mondták, hogy ez olyan súlyos, hogy azonnal műteni kell. Mondtam, hogy de mama, úgy is tudok mindent. És akkor elkezdi, hogy jajj senki se tudja milyen rossz neki, hogy mennyire fáj, hogy nem alszik, meg bár már nem is élne, meg ilyenek. Na és akkor még elvárja, hogy én menjek és üljek és hallgassam, hogy mit talál már megint ki. Azt mpondta az orvos, hogy nem hogy örülne hogy egészséges, tönkreteszi magát. Én már mndtam neki, hogy úgyis egyfolytába az orvost járja, a főorvosnak vigye be az összes gyógyszert, és nézesse meg, mert nem normális, hogy annyit szed. Álmatlanság, félrebeszélés, és még van pár mellékhatás, ami már kijött rajta. Nagyapám már nem boldogul vele. Nem lehet vele mit csinálni, én már nem is szivesen megyek, csak nagyapám miatt, ő teljesen más, ő jár hozzánk is, meg ő nem csak annyit akar, hogy ha elmegyek, hogy semmit ne csináljak, hanem gyere fiam, segítessz meg ilyenek, de ő is segít, ha valami olyan van, míg nagyanyám hogy hjajj neki milyen rossz, ő mennyit szenved. Úgy hallottam, már pszichológust is ajánlottak neki, de ő nem fogadja el az ilyeneket... Neki csak az kell, hogy műtsék, meg hogy orvoshoz mehessen. Már megint injekció kúrát akar kiíratni magának. A H1N1 idején beoltatta magát. Nagyapámat nem tudta rávenni. Ő akkor 2 hétig volt beteg, (hogy valóban-e nem tudom, mert megjátsza magát) már halálán volt. Most nem újra beoltatta magát, és rávette nagyapámat is, hogy nehogy hazavigyen valamit...
Amúgy kivetette a méhét, akkor volt valami ciszta amit műttetett, akkor még volt valami a hasánál, akkor a pajzsmirígyét, és megműttette az egyik lábát, a viszeret meg csípőprotézist.
Nem tudom, jó kategória-e, már majdnem az egészségbe tartozna.
Én nagymamám is ilyen...Megműttette a szemét, mert "nem látott", azóta folyton nyavajog, hogy fáj a szeme (ezt mondjuk elhiszem) és hogy nem lát (ezt nem, mert már többször lebukott, hogy olvassa az apró betűt a dobozokon!) és hogy kiszúrja magának és akkor nem lesz gondja.
Semmit nem lehet vele csinálni, egyik füleden be, másikon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!