Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rászóljak anyósra? Többi lent

Rászóljak anyósra? Többi lent

Figyelt kérdés
Kezdem ott a történetet hogy a párom egyke, szóval rendesen ki volt nyalva neki :) Mi összeköltöztünk pár éve, van kislányunk is, na mondanom sem kell hogy mióta megvan a kisbabánk anyós az szerintem kifordult magából! Neki szerintem nem tetszik a kislányunk neve, így csak babának szólítja, azt is úgy tudja mondani mint ha egy fogyatékoshoz beszélne :( Mondta hogy a főnök asszonyának hogy hívják a gyerekét, egy kutyanévről beszélünk, hogy legyen az a kislányunk!!! Na mondom szó sem lehet róla.. A telefonba az első kérdése az mindig az hogy mit csináltok?! Szerintetek így kell kezdeni egy telefonbeszélgetést? És engem fel sem hív már, általában nem veszem fel már fel, ( hadar, szarik rá mit mondok, nyomja a rizsát) erre nem vagyok kíváncsi! Páromat hívogatja, mit csináltok, sétáltok, gyereket is viszitek ???!!! mit evett a baba ma, és egymás után jönnek a kérdések mint vmi faggató műsorban!! A gyereknek nem tudok egy zoknit úgy venni hogy ne legyen ott, ha kap egy ruhát, ezt ki vette??-mondom neki nem mindegy? Mindenről tudni akar állandóan! A gyereknek a szájában van, a kislányom meg sír mert egyfolytában fogja és nem engedi mászkálni :( Mondom neki ne korlátozd azért sír! Meg úgy akar viselkedni mintha ő lenne az anyja! Az én szüleim ha bele akarnak szólni (szerencsére nem sűrűn) gyorsan rájuk szólok! Szerintetek ez normális? mÁR egyszer beszéltem vele, de úgy látom nem sokat ért! Nincs is kedvem menni hozzájuk egyáltalán, apósom is kíváncsi, ha az én szüleimnél vagyunk jön oda és hogy ő elvisz minket magukhoz, mondom ide jöttünk, majd oda is megyünk.... De most mit csináljak, legyek dúrvább? vagy mi? Azt vettem észre hogy gyakorlatilag irányítva vagyunk... Hogy éljek így egyáltalán?
2014. máj. 30. 11:28
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
ja és a párom nagyon sok ponton egyetért velem, tudja ő is hogy milyenek a szülei akkor miért vagyok én h..e p.csa???? érdekes az én szüleimnél jobban szeret lenni!! elmesélek pár érdekes történetet hogy jobban lássatok jó?? 1 hónapja voltunk együtt és elmentünk vacsorázni a maradék kaját pedig elhoztuk, és elmentünk anyósékhoz beraktuk a hűtöbe, és mikor mentünk volna akkor fogta az élelt és nem túlzok odabaszta elém!!! Én meg csak néztem, párom kiküldött engem előre és leszidta hogy anyósom sírva fakadt! Akkor az volt a szokás náluk hogy együtt mentek ruhát vásárolni és még a boxert is anyuci vette neki! Na mondja anyósom hogy melegítő kéne a páromnak! Én meg mondtam hogy elmegyek vele, ne ő vegye már felnőtt férfinek a ruhát! Elmentünk melegítőt venni, és hazavittük! Na anyósom nézegeti, és azt mondta hogy ő ezt vissza viszi! Nem jó a kisfiának! Ezt azért mert nem ő választotta ki! Innentől kezdve én tudtam hogy nem bír engem és hogy a fiával járok! És én egy csendes kis 18 éves kislány voltam, akkor mit ártottam én neki???? soha nem szóltam be neki semmit! Folyamatosan beszólogat! Mekkora s...em van, Hány kiló vagyok már szülés után, fogytam e már??? Én azt gondolom aki lehülye p..ázott az fogjon ki egy ilyen anyóst, meglátom utána is ekkora pofája lesz.......
2014. máj. 30. 12:18
 12/52 anonim ***** válasza:
74%
Nézd, ezt a helyzetet egyetlen ember tudja megoldani: a férjed. Ha ő nem, akkor ennek sose lesz vége. Le kell ülnie vele, és elmondania, ami TITEKET zavar (és nem TÉGED!) Ő az egyetlen, akinek a szava számít anyósod szemében, te mindig csak az a kis tyúk maradsz, aki átvette az ő szerepét a fia életében és mindent máshogy csinál, mint ahogy ő tette. Neked nyilván sose lesz igazad. A férjednek kell megmondania, mondjuk hogy heti hányszor telefonálhat, mi az, ami rá tartozik és mi az, ami már nem, mert zavarja az életeteket. Te hiába mondod sajnos... :/
2014. máj. 30. 12:24
 13/52 A kérdező kommentje:
12-esnek! Igen, tudom hogy a páromnak kellene ezt megbeszélnie vele, de sztem Ő sem és Én sem akarunk vele veszekedni! Az meg hogy beszóltam neki 1x nagy vmi, mikor Ő már beszólt nekem 100x!!! Én azt tisztelem aki engem is tisztel! Ő nem tisztel engem! Örüljön hogy én nem osztottam ki eddig! Én így gondolom! A párom is néha már olyan durva vele, én szoktam rászólni hogy talán ezt már nem kéne! Faggatózik telefonon keresztül, és látom párom is zavarja mert tőmondatokban válaszol és gyorsan lerázza!
2014. máj. 30. 12:31
 14/52 A kérdező kommentje:
és a fr... sem érdekelné hogy naponta telefonál, de ne az legyen a kérdése mit csináltok? kérdezze hogy vagyunk, mi újság stb. de ha pl vécén vagyok majdnem megkérdezi milyen színűt kakáltam :) ennyire durva... annyira rámenős és erőszakos! Ő vmit eldönt és úgy csinál mintha az én véleményem is érdekelné pedig dehogy is...
2014. máj. 30. 12:35
 15/52 anonim ***** válasza:
62%

Múltkor felhívtam hogy akkor hol vannak jó cipők a kislánynak, erre mondja hogy gyertek ide meg ide mert bent vagyok a városban!

te sem vagy jobb.Itt simán ki lehetett volna kerülni anyóst azzal hogy nem hivod fel hanem magad jársz utánna.

2014. máj. 30. 12:53
 16/52 anonim ***** válasza:
59%

Ismerős a sztori, az én anyukám is ilyen "szívtelen" anyós! :) Elment baba boltokba, megkérdezte, hogy ezt vagy azt kitől kapták, sosem ment üres kézzel, ha testvéreméket látogatta, aranyosan szólította a pici pl: cica mica.

Na, és kapta ő is az ívet, hogy pl. : a nevén szólítsa a kicsit, ne cicának, minek visz ennyi mindent, nem szokás elmondaniuk, hogy mit kitől kaptak, ne nézzen a gyerekre rá, mert felébred, elmagyarázták neki, hogy kell a babát etetni (mintha nem tudná 2 gyerek után..) és voltak még húzásaik...

Ma ott tartunk, hogy a sok sok csesztetés után elegünk lett, se ajándék, se érdeklődés...és persze, még mindig mi vagyunk a gonoszak...:)

Szóval, kapj észbe, és ne sértődj meg mindenen! Inkább értékeld, hogy anyósod szeret titeket, és ő így csak a szeretetét igyekszik kifejezni!!!

2014. máj. 30. 13:00
 17/52 A kérdező kommentje:
16-os én nem megsértődök, hanem nem tetszik amit csinál! Nem azzal van a baj hogy vesz vmit, csak ne versengjen a másik mamával, akinek nincs annyi pénze ajándékokat venni! Nem akarom kizárni az unokája életéből! Egyszerűn én nem akarom hogy megvegyenek kilóra, azt hiszik hogy így joguk van mindenbe beleszólni! Érted?
2014. máj. 30. 13:07
 18/52 anonim ***** válasza:
65%
Fafejű vagy. És neked az a jó, ha feszültség van a családban. Ez így is marad, amig ilyen a hozzáállásod. Csak a gyereket sajnálom, mert minden gyerek a saját anyja tükörképe lesz... :(
2014. máj. 30. 13:15
 19/52 A kérdező kommentje:
Aki kicsit is normálisabban válaszolt Őnekik köszönöm, a le hülye p.csázokkal nem foglalkozok, valószínűleg az orruknál fogva vezetik őket, magánélet nuku, és k.ss van otthon nekik! Én nem vagyok ilyen, nem szeretem ha beleszólnak magánéletembe, jogom van úgy élni ahogy akarok, senkinek nem tartozok semmivel sem.... a GYEREKEMET tisztaságban, szeretetben, jó körülmények között nevelem, a jóra tanítom, nem nevelem senki ellen! Komolyan én ezt nem gondoltam volna hogy ilyen válaszokat kapok, nem azt vártam hogy szapulja vki is is az anyósomat, csak jó tanácsokat vártam, esetleg hasonló szituációkat, ők hogy kezelték! Erre le hülye p.csáznak, szerintem meg Ti vagytok azok :D :D Ezen most is csak röhögni tudok!!!!
2014. máj. 30. 13:38
 20/52 Imola Ágnes ***** válasza:
66%
Kedves kérdező.... azt ugye véletlennek tartjuk, hogy a válaszolók 90%-a ugyan azt mondja?.... de a hiba nem benned van, áááááh, dehogy.
2014. máj. 30. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!