Rászóljak anyósra? Többi lent
Múltkor felhívtam hogy akkor hol vannak jó cipők a kislánynak, erre mondja hogy gyertek ide meg ide mert bent vagyok a városban!
te sem vagy jobb.Itt simán ki lehetett volna kerülni anyóst azzal hogy nem hivod fel hanem magad jársz utánna.
Ismerős a sztori, az én anyukám is ilyen "szívtelen" anyós! :) Elment baba boltokba, megkérdezte, hogy ezt vagy azt kitől kapták, sosem ment üres kézzel, ha testvéreméket látogatta, aranyosan szólította a pici pl: cica mica.
Na, és kapta ő is az ívet, hogy pl. : a nevén szólítsa a kicsit, ne cicának, minek visz ennyi mindent, nem szokás elmondaniuk, hogy mit kitől kaptak, ne nézzen a gyerekre rá, mert felébred, elmagyarázták neki, hogy kell a babát etetni (mintha nem tudná 2 gyerek után..) és voltak még húzásaik...
Ma ott tartunk, hogy a sok sok csesztetés után elegünk lett, se ajándék, se érdeklődés...és persze, még mindig mi vagyunk a gonoszak...:)
Szóval, kapj észbe, és ne sértődj meg mindenen! Inkább értékeld, hogy anyósod szeret titeket, és ő így csak a szeretetét igyekszik kifejezni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!