Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon nehezen bírom elviselni...

Nagyon nehezen bírom elviselni párom szüleit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

egy hatalmas házban élünk sokan, mindenkinek külön szint, külön ajtóval. Mi élünk a 2.-on. Anyósjelölt mindenbe beleszól. Ha kiülök kicsit a kertbe, rögtön jön oda pampogni. Amint üres az emelet, feljön és átrendez mindent, ahogy neki szimpi. Képes arra, hogy a fia ruhás szekrényét kipakolja, áthajtogassa, visszategye. Mert ő máshogy hajtogatja a pólókat, mint én :)))

egyszerűen kiakaszt és annyira élvezi. Én meg tiszta ideg vagyok, sírok rengeteget miatta :(((

2014. máj. 28. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs, hogy kérdezőéknél ez hogy van, de amúgy nem feltétlenül ők költöztek a szülők nyakára. ismerősöméknél például úgy van, hogy a szülők és a két gyerek vettek egy 3 szintes házat nagy kerttel közösen. legfelül laktak a szülők, középen a fiuk és családja, lent a lány és családja. mikor a nagyszülők meghaltak, az egyik unoka költözött fel a párjával. szóval csak mondom, hogy ilye is van.
2014. máj. 28. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Persze utolsó volt kérdőéknek cirka 30 milliója egy ilyen házat megvenni, ne röhögtess.
2014. máj. 28. 14:58
 13/18 Őszödi Ferenc ***** válasza:
60%

"Neki kellene megmondani az anyjának, hogy ez nem mehet így tovább."

Teljesen egyetértek. Valahogy így lenne érdemes kiosztani "anyut":

- Anyu, ez nem mehet így tovább! Jövő héten elköltözünk!

2014. máj. 28. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:

A kérdező egy szóval sem írta, hogy anyós házában élnek. Lehet, hogy közösen vették a hatalmas házat. Ismerek olyat, aki panelban lakott és utálta. Anyósáék is panelban laktak, aztán megbeszélték, hogy mindenki eladja a saját panelját, és vesznek közösen egy jó nagy családi házat. Eladták, vettek.

Szóval nem ismerjük a tulajdoni viszonyokat. Első körben biztosan leülnék beszélgetni a férjemmel, hogy állítsa le anyukát. Kicserélném a zárat, és az újhoz nem lenne anyósnak kulcsa. Ha ez sem használ, akkor inkább fizetném valahol az albérleti díjat, csak nyugtom legyen.

2014. máj. 28. 15:19
 15/18 A kérdező kommentje:

sajnos az após háza. Ők építették sok évtizeddel ezelőtt, de direkt így, hogy többgenerációs legyen :)

a párom nem nagyon foglalkozik vele, már megszokta, hogy anyuci folyton itt matat. Párszor próbálta neki mondani, hogy ne járkáljon fel, de nem bírja felfogni.

A különköltözés még irtó drága :(

2014. máj. 28. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem vígasz, de sajnos ez így fog maradni, amig ott laktok. Mi is laktunk férjeméknél még a házasságunk elején kényszerhelyzet volt. Ugyanez volt, mint nálatok, de nem is akartam semmit szólni, mert az anyós háza,én mentem oda, így el kellett viselni. Amint tudtok, költözzetek el.
2014. máj. 28. 15:50
 17/18 anonim ***** válasza:
jjjjaaaaaaa, ha ők direkt így építették (céltudatosan, hogy majd a gyerek itt lakjon) akkor szerintem valahogy finoman közölni kellene vele, hogy ne másszon már bele folyton az intimszférátokba
2014. máj. 28. 15:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Inkább a kénköves pokolban élnék, mint többgenerációs házban.

Mivel anyósék háza, és úgy láttam, hogy a párodnak nem okoz külünösebb gondot, hogy az anyja folyton matat nálatok, így vagy megszoksz vagy megszöksz.

2014. máj. 29. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!