Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon nehezen bírom elviselni...

Nagyon nehezen bírom elviselni párom szüleit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

egy hatalmas házban élünk sokan, mindenkinek külön szint, külön ajtóval. Mi élünk a 2.-on. Anyósjelölt mindenbe beleszól. Ha kiülök kicsit a kertbe, rögtön jön oda pampogni. Amint üres az emelet, feljön és átrendez mindent, ahogy neki szimpi. Képes arra, hogy a fia ruhás szekrényét kipakolja, áthajtogassa, visszategye. Mert ő máshogy hajtogatja a pólókat, mint én :)))

egyszerűen kiakaszt és annyira élvezi. Én meg tiszta ideg vagyok, sírok rengeteget miatta :(((

2014. máj. 28. 14:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Koltozz el.
2014. máj. 28. 14:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Megoldani a szintetek bezárhatóságát?
2014. máj. 28. 14:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Külön szint, külön ajtó, gondolom az ajtón zár is van, ha kimész a szobából zárd be.
2014. máj. 28. 14:44
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Költözzetek el.

Lehet meglepő, de ők tesznek szívességet azzal, hogy odaköltözhettél. Nem pedig te. Ettől függetlenül egymás privát szféráját tiszteletben kellene tartani.

2014. máj. 28. 14:46
 5/18 Őszödi Ferenc ***** válasza:
84%
Hát ha más nyakára költözöl, akkor ez van. Megszoksz, vagy megszöksz.
2014. máj. 28. 14:46
 6/18 anonim ***** válasza:
2%
Jah és egy hajónk is van a tengeren, természetesen több szintes. De szánalmas mikor ilyen kivagyi kérdéseket tesz fel egy tizenéves:D
2014. máj. 28. 14:47
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Az ö háza az ö vára. Hiába van külön ajtó, attól még az az ő lakása és úgy is fogja kezelni. Megoldás külön élet.
2014. máj. 28. 14:48
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
és erre a párod mit reagál? Ez nem jó, ha te így kikészülsz emiatt, ő pedig nem szól semmit. Neki kellene megmondani az anyjának, hogy ez nem mehet így tovább.
2014. máj. 28. 14:48
 9/18 anonim ***** válasza:
8%

Egy kicsit szakadjatok le róluk, szinteteket önállóan takarítsátok, önállóan étkezzetek, csak heti 1-2 alkalommal keressétek a társaságukat.

Mi feleségem anyósánál éltünk fiatal (házon belül külön lakásban), ott feleségemet idegesítette az, hogy saját anyja milyen gondoskodó volt, pl. nyilvántartotta azt, ha feleségem meleg ételt nem készített, és ilyenkor anyós hozott át nekünk. (Ennek én pl. örültem, feleségem meg ezen dühöngött.)

2014. máj. 28. 14:50
 10/18 anonim ***** válasza:
Jav. feleségem szüleinél
2014. máj. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!