Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tulajdonsága a párotoknak, amit nem, vagy csak nagyon nehezen tudtok elviselni?
Fhuuu, van egy par...
Ami a legeslegjobban zavar, hogy iszonyatosan erzeketlen tud lenni a szexnel......szoval O olyan, hogy amint elelvez, azonnal kiugrik az agybol cigizni vagy telefonalni.....ilyenkor annyira xar, ugy erzem magam, mint egy k.urva....
A masik, hogy mivel orosz, sajnos nagyon benne van a tipikus "orosz mentalitas", tehat ha o iszik a haverjaival, vagy ilyesmi, akkor ott tenyleg a konnektorbol is vodka folyik.....a legrosszabb, amikor nalunk tart kanbulit, en meg akkor menjek valahova, mert "ez most pasizona".....
Szoval vannak dolgai.....de persze ezeket azert ellensulyozza a megannyi imadnivalo tulajdonsaga :)
Exeim tulajdonságai:
-nem akart felvállalni a szülei előtt a korkülönbség miatt
-határozatlan, döntésképtelen
-"leszarok mindent az életben" stílus
-beképzelt, egoista
-bunkó
Húú van egy sor...
Első párom egy tutyimutyi papucs volt. Tőlem kérdezte milyen szinü zoknit vegyen fel. Hambit vagy sajtburit egyen-e inkább?? Ha mentünk valahova természetesen mindent nekem kellett eldöntenem, leszerveznem, elintéznem.
A második olyan smucig volt, hogy én adtam neki kölcsön zsemlére a fürdést meg heti egyre redukálta mert szerinte drága a szappan. Szakadt ezeréves cuccokban járt és még egy kólát se ihattam meg rosszalló pillantások nélkül. (havi 200 ezer volt a fizuja amugy)
Harmadik párom bunkó volt és figyelmetlen. A sör a PC játékok és a haverok voltak az istenek, én le voltam szarva kivéve ha viszketett neki. Az exe képeivel találkoztam mindenhol. Flegma arrogáns, gyerekes és betegesen féltékeny. Kikapta a kezemből a telefont és felvette. A laptopomat bekapcsolta éjjel mikor aludtam, hogy azon kutakodjon. Mégis ki volt a hűtlen? Na ki?? Mindenki magából indul ki úgy látszik.:)
A negyedik párom szegény idegbeteg volt. Már attól felhúzta magát ha várni kellett a boltban. Állandóan dúlt fúlt, kiabált, csapkodott ha valami nem úgy volt ahogy ő szerette volna. Miután megpofozott elhagytam.
Előre félek milyen lesz az ötödik :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!