Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a párotoknak olyan tulajdonsága, amit utáltok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:03
1/8 anonim válasza:
Olyan, amit kimondottan utálok, olyan nincs.
2/8 anonim válasza:
Ha lenne ilyesmi, nem lenne a párom..
3/8 anonim válasza:
Akkor nem lennék Vele, ám inkább úgymond megtanultam kezeli, ezeket a dolgokat. Elfogadjuk olyannak egymást, amilyen.
4/8 anonim válasza:
dehogy van,ő a világ legjobb pasija minden szempontból
5/8 anonim válasza:
igen, határozottan utálom, h nincs
6/8 anonim válasza:
Elfogadom olyannak amilyen meg terelgetem kicsit hogy jobb legyen.
7/8 anonim válasza:
Nincsen, de idegesít, hogy szemetet eszik :D
8/8 anonim válasza:
mikor elkezdtünk járni, akkor derült ki hogy a férjem horkol. (állítólag otthon nem csinálta) azóta kiderült hogy velem mélyebben alszik, ezért van ez a dolog... aztán pár hónap után már alvás közben csikorgatni is kezdte a fogát (na ezt utálom), a horkolást meg megszoktam azóta. a másikat még mindig utálom.
de ezek olyan dolgok amikről nem tehet és én elfogadom.
más nincs- úgy imádom ahogy van:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!