Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok, hogy tetszetek a párotoknak? Honnan lehet felismerni, hogy van-e vonzalom két ember közt?
Köszönöm ha írtok.
20L
Hát, szerintem ezt lehet érezni egyértelműen.
Ha, a kérdés felmerült benned, akkor lehet, hogy ott valami nem stimmel.
A party közepén a szemembe nézett és azt mondta: "Téged már nem lőnélek le."
Ebből nekem lejött :)
Xeno, te még élsz? :D
ON: sátorozáson voltunk. Rajtunk kívül mindenki ment aludni éjfél körül, szóval együtt ittunk tovább reggelig. Beszélgettünk sokat, meg ment a flört ezerrel. Másnap egész nap szintén. Akkor kezdtem sejteni, hogy esetleg tetszek neki, nem csak lefektetni akar, mikor másnap este is ugyanúgy odajött beszélgetni, otthagyva a haverjait. Ekkor csókolt meg :) azóta, lassan 9 hónapja együtt vagyunk.
23/L
első barátom: pia hatására dumáltunk, összebújtunk, majd amikor már mindketten kijózanodtunk, folytattuk, így tudtam, hogy nem csak a pia beszélt belőle :) remegett,a mikor átkarolt, gyorsan dobogott a szíve, stb :)
mostani barátom: na, ő nagyon jól tagadta :D de sokat nézett, mondta, hogy üljek az ölébe, ő is 1x-2x odabújt hozzám... :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!