Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vészhelyzet! Ti megbocsájtanátok ilyet a párotoknak?
Beszélgettünk és véletlenül a korábbi barátom nevén szólítottam!:( Nem akartam, nem is járt a fejemben, eszembe sem jutott, már egyáltalán nem is szeretem, de mégis! tudat alatt sem szeretem már, véletlen volt:(A mostanit szeretem!
De most félek el fog hagyni engem:'( Azt mondta oké, rendben felejtsük el, de látszott rajta, hogy nagyon fájt neki! Félen meggondolja magát! Még csak az hiányzik, hogy megint elkövessem ezt a hibát, akkor tuti elhagy. De nem fogom! Jaj, hogy lehetek ilyen ökör!!!
Én az ilyen dolgon csak nevetni tudok.
Nem is értem miért kell ebből ügyet csinálni, végülis ha valaki évekig az életed része volt és naponta kimondtad a nevét nem olyan gáz, ha a szádra jön egyszer.
Ha két év után ezért elhagy, akkor ne is bánd. 2 év után éreznie kell, hogy nem az előző párdat szereted már.
és ha találkozgat az exével?vagy csak tartja vele a kapcsolatot?
ezek a kérdések +fogalmazódnának bennem.vagy ez sem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!