Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vészhelyzet! Ti megbocsájtanátok ilyet a párotoknak?
Beszélgettünk és véletlenül a korábbi barátom nevén szólítottam!:( Nem akartam, nem is járt a fejemben, eszembe sem jutott, már egyáltalán nem is szeretem, de mégis! tudat alatt sem szeretem már, véletlen volt:(A mostanit szeretem!
De most félek el fog hagyni engem:'( Azt mondta oké, rendben felejtsük el, de látszott rajta, hogy nagyon fájt neki! Félen meggondolja magát! Még csak az hiányzik, hogy megint elkövessem ezt a hibát, akkor tuti elhagy. De nem fogom! Jaj, hogy lehetek ilyen ökör!!!
Ez előfordul. Nálam nem ennyire konkrétan fordult elő, más előtt használtam véletlenül az volt barátnőm nevét. Mondjuk pont olyan volt a téma, ami miatt eszembe jutott, és amúgy tényleg nincs érzelmi töltete a dolognak. (Anno én szakítottam vele, és nem igazán bántam meg ezt a döntést, függetlenül attól, hogy jó barátok maradtunk végül is egy ideig.) Ez az égadta világon nem jelent semmit szerintem, így #7 válaszával abszolút nem értek egyet.
Ha a jelenlegi barátod emiatt hagy el, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy inkább örülj neki, mert valójában ez csak ürügy lenne arra, hogy elhagyjon, és akkor megtörténne más okból, más szituáció kapcsán is. Akkor már inkább jobb előbb, mint később. De szerintem nem véletlenül mondta, hogy „felejtsük el”. Persze bizonyára zokon vette a dolgot, gondolkodik is róla egy ideig, de ha tényleg szereted, és tényleg tudod, hogy ő is szeret, akkor meg fog oldódni ez is idővel. Főleg, ha éreztetni tudod vele, hogy valóban szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!