Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak a párotoknak olyan tulajdonsága amitől ordítani tudnátok?
Nálam az a helyzet ,hogy a párom állandóan horgász felszereléseket vesz,és a lakás tele van horgokkal,botokkal stb.Meg mikor fog egy halat akkor ugye megpucolja és halas kézzel jön oda puszit adni meg átölelni.Rengeteg ilyen"idióta" szokásai vannak ,hogy nem talál bele a wc-be, úgy eszik mint egy disznó és a szája tiszta zsír tőle :)de olyan aranyos akkor ,észre se veszi .meg hasonló rengeteg dolog.
Én 22/N a párom 23/F
egy éve élünk együtt ,de nem tudom valahogy így szerettem ahogy van.
Nálatok mi a helyzet e téren ?:))
Trance mániás...csak trance szól otthon és a kocsiban is néha rádió....jó 1-2öt én is meghallgatok...de mindig Armin van buuuren, meg Markus sulz , meg ilyenek :)
de elnézem neki mert nekem sokkal több hülyeségem van :)
Furcsán fogja az evőeszközöket és néha úgy eszik,mint egy malacka. :) + minden hülyeséget meg akar venni, csak azért, mert le van árazva (szerencsére mindig sikerül lebeszélnem róla)
DEEEE!!! Igy imádom, ahogy van.
21/N, 25/F
Pasim nem tudja megérteni hogyha valamit nem szeretnék (megtenni), örökké kérdezi hogy: "de miért?, de miért?" :D, ez idegesit már :( de akkor is szeretem öt xD
18l/20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!