Ez így van rendjén, vagy én vagyok bolond?
Miért van az, hogy TÁMADJÁTOK a segítségeteket kérő ANYÁT?
Biztosan nem ezt a sok kioktató szöveget szeretné olvasni?
Hova lett az emberekből az empátia?
Azt nem várhatod,hogy minden nap vigyázzon a gyerekekre,mert egy idős embernek ez fárasztó.De heti 1-2 alkalommal segíthetne.Ha nem akar,nem tudsz mit tenni.Viszont nem értem,akik azt írták,jöjjön anyukád,nagymamád.Tehát az,aki dolgozik,és az,aki még idősebb,mint az anyós.Bár gyanítom,hogy ez lesz a megoldás.Valljuk be,a legtöbb nőnek a saját édesanyja segít,nem az anyósa.Ezt tapasztalom a környezetemben.
Sok hsz. pedig ledöbbentett :( 1 éves gyerek általában még délelőtt és délután is alszik.Ezt hogyan oldja meg a kérdező egy felújítandó háznál?A 2,5 éves is gondolom,délután még alszik.
Nyilván vannak olyan gyerekek,akik eljátszanak fél napot egy elkerített részben,de azért nem ez a jellemző.
Bár tény,mindenki magának szül,de jól jön a segítség.Feltételezem,ez kölcsönös,ha a szülőnek kell,akkor a fiatalok is segítenek.
Kedves Kérdező!
Ne tarts haragot az anyósoddal!Nem kell nagyon jóban lenni,de a férjed,a gyerekeid miatt ne zárd ki a házból (persze csak ha jönni akar)!
Félreértettetek. Nem minden nap kéne jönnie. Említettem hogy a párom dolgozik 2 helyen szóval lehetetlen lenne minden nap menni a házhoz :(
Édesanyám... sohasem számíthattam rá, ahol tud keresztbe tesz. Szó szerint lebAAszott amiért házat vettünk. Amikor 17 évesen terhes lettem, kidobott otthonról. Nah, a lényeg, hogy nem számíthatok rá, de legalább ő nem ígért segítséget.
A nagymamám. A papám minden másnap jár vesekezelésre, mert laálltak a veséi, bármikor szükség lehet neki mentőre...tehát a mamámra sem számíthatok (ezt meg is értem és nem is kérném a segítségét)
Anyós ma felhívott hogy holnap jönne vigyázni a gyerekekre. Mondtam neki, hogy jöjjön ha akar de nem megyek sehova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!