Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez így van rendjén, vagy én...

Ez így van rendjén, vagy én vagyok bolond?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, eddig albérletben éltünk. Viszont most tudtunk venni egy házat, amit felkell újitani. Én is szeretnék segíteni a férjemnek, mert szakemberekre nincs pénz. 3 emberre tudnám bízni a gyerekeket. Anyósra, aki nyugdíjas, egész nap othon van. A nagymamámra, akinek vigyáznia kell a papámra. És anyámra, aki dolgozik minden nap. Tehát ugye drága anyósra szerettem volna őket bízni. Első nap eljött, a nap végén 2 óráig panaszkodott hogy ő hogy elfáradt... most viszont azt mondja hogy többet nem jön mert ne nézzük csicskának meg gyerekvigyázónak. Többet nem jön az unokáihoz el. Ő inkább a házhoz menne segíteni (tehát átvenni az én helyem) de mondtam hogy ne menjen és köszönjük szépen ezt az oltári nagy segítséget. A többi unokájára naponta vigyáz. Miért van az, hogy amikor segíteni kellene és támogatni ő inkább csak stresszel és hátráltat minket? Mit tennétek a helyembe? Én ezentúl ide be nem engedem, és a telefont sem szeretném felvenni ha esetleg hív...
2014. máj. 13. 09:22
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
38%

Miért van az, hogy TÁMADJÁTOK a segítségeteket kérő ANYÁT?

Biztosan nem ezt a sok kioktató szöveget szeretné olvasni?

Hova lett az emberekből az empátia?

2014. máj. 15. 18:51
 42/49 anonim ***** válasza:

Azt nem várhatod,hogy minden nap vigyázzon a gyerekekre,mert egy idős embernek ez fárasztó.De heti 1-2 alkalommal segíthetne.Ha nem akar,nem tudsz mit tenni.Viszont nem értem,akik azt írták,jöjjön anyukád,nagymamád.Tehát az,aki dolgozik,és az,aki még idősebb,mint az anyós.Bár gyanítom,hogy ez lesz a megoldás.Valljuk be,a legtöbb nőnek a saját édesanyja segít,nem az anyósa.Ezt tapasztalom a környezetemben.

Sok hsz. pedig ledöbbentett :( 1 éves gyerek általában még délelőtt és délután is alszik.Ezt hogyan oldja meg a kérdező egy felújítandó háznál?A 2,5 éves is gondolom,délután még alszik.

Nyilván vannak olyan gyerekek,akik eljátszanak fél napot egy elkerített részben,de azért nem ez a jellemző.

Bár tény,mindenki magának szül,de jól jön a segítség.Feltételezem,ez kölcsönös,ha a szülőnek kell,akkor a fiatalok is segítenek.

Kedves Kérdező!

Ne tarts haragot az anyósoddal!Nem kell nagyon jóban lenni,de a férjed,a gyerekeid miatt ne zárd ki a házból (persze csak ha jönni akar)!

2014. máj. 15. 22:40
 43/49 A kérdező kommentje:

Félreértettetek. Nem minden nap kéne jönnie. Említettem hogy a párom dolgozik 2 helyen szóval lehetetlen lenne minden nap menni a házhoz :(

Édesanyám... sohasem számíthattam rá, ahol tud keresztbe tesz. Szó szerint lebAAszott amiért házat vettünk. Amikor 17 évesen terhes lettem, kidobott otthonról. Nah, a lényeg, hogy nem számíthatok rá, de legalább ő nem ígért segítséget.

A nagymamám. A papám minden másnap jár vesekezelésre, mert laálltak a veséi, bármikor szükség lehet neki mentőre...tehát a mamámra sem számíthatok (ezt meg is értem és nem is kérném a segítségét)

Anyós ma felhívott hogy holnap jönne vigyázni a gyerekekre. Mondtam neki, hogy jöjjön ha akar de nem megyek sehova...

2014. máj. 15. 22:55
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
De bolond vagy.:D
2014. máj. 15. 23:31
 45/49 A kérdező kommentje:
Miêrt?
2014. máj. 16. 11:12
 46/49 anonim ***** válasza:
Mert nem fogadod el azt a segítséget, hogy a háznál segédkezzen. Én se vigyáznék rendszeresen 3 gyerekre, főleg, ha ilyen kicsik.
2014. máj. 16. 12:53
 47/49 A kérdező kommentje:
Már mondtam, hogy azért segítene mert oda akar költözni ha a szeretője kidobja!
2014. máj. 16. 13:31
 48/49 A kérdező kommentje:
Egyébként a sogorom felesége évente pottyant gyereket, a legidősebb 6 éves a legkisebb meg pár hónapos. Rájuk miért vigyáz? Pedig ők nem épitkeznek, csak boltba járnak meg kocsikáznak egész nap. Szóval nem hinném hogy én bolond vagyok.
2014. máj. 16. 13:33
 49/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem veled van a baj.
2014. máj. 18. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!