3 gyerekünk van, eddig albérletben éltünk. Viszont most tudtunk venni egy házat, amit felkell újitani. Én is szeretnék segíteni a férjemnek, mert szakemberekre nincs pénz. 3 emberre tudnám bízni a gyerekeket. Anyósra, aki nyugdíjas, egész nap othon van. A nagymamámra, akinek vigyáznia kell a papámra. És anyámra, aki dolgozik minden nap. Tehát ugye drága anyósra szerettem volna őket bízni. Első nap eljött, a nap végén 2 óráig panaszkodott hogy ő hogy elfáradt... most viszont azt mondja hogy többet nem jön mert ne nézzük csicskának meg gyerekvigyázónak. Többet nem jön az unokáihoz el. Ő inkább a házhoz menne segíteni (tehát átvenni az én helyem) de mondtam hogy ne menjen és köszönjük szépen ezt az oltári nagy segítséget. A többi unokájára naponta vigyáz. Miért van az, hogy amikor segíteni kellene és támogatni ő inkább csak stresszel és hátráltat minket? Mit tennétek a helyembe? Én ezentúl ide be nem engedem, és a telefont sem szeretném felvenni ha esetleg hív...
"És akkor az is normálius hogy többé nem kiváncsi a gyerekekre?"
Nem, nem normalis, de az o döntése es te nem tehetsz ellene semmit. Ez van.
2014. máj. 15. 08:37
32/49 anonim válasza:
Szerintem te totálisan félremagyarázod anyósod szavait.
Hogy nem jön el, az azt jelenti, hogy nem szeretne vállalni egész napos megőrzést a három rakoncátlan gyerekedre.
Nem azt, hogy többet nem kíváncsi rájuk.
Ebből mégsem kéne világháborús hangulatot gyártanod.
Egyébként felesleges volt kiemelned a kérdést, többen is mondták, hogy mi a megoldás.
1. Anyósoddal ne tarts haragot, ez SOHA nem visz előre.
2. Nagy gyerek menjen oviba, középső oviba vagy bölcsibe, és akkor csak a kicsire kell vigyázni. Összeácsoltok neki egy kis "karámot", ahol tud játszani az udvaron, és nincs gond.
Van még kérdés? :)
2014. máj. 15. 09:21
33/49 A kérdező kommentje:
Hiába vagy nagyképű, értelmetlen dolgokat írsz. Mondtam már hogy oda vissza az ut 3 óra. Tehát reggel elviszem a gyereket oviba, bölcsibe stb lesz 10 óra mire odaérünk. Délbe elkell indulni otthonról mert menni kell a gyerekekért.
Van még kérdés? o.O
2014. máj. 15. 09:43
34/49 anonim válasza:
Gyerekkel elindulsz hét órakor, fél kilencre ott vagytok. Délutánig hagyod bent, nem délig, és utána hozod haza.
Ilyen eccerű :)
Persze értem, te kifogást keresel és nem megoldást. Az viszont még mindig nem visz előrébb :) De utáld csak az anyósod továbbra is, ha ettől leszel boldog. Megsúgom: nem leszel, most sem vagy az.
Van még kérdés? B-)
2014. máj. 15. 09:45
35/49 A kérdező kommentje:
Egyébként meg azt mondta hogy ide többet a lábát nem teszi be...
2014. máj. 15. 09:46
36/49 A kérdező kommentje:
Igen neked eccerünek tünik. De nehogy azt hidd hogy nekünk most csak a ház felujitása a dolgunk...az uram mellette 2 munkahelyen dolgizik. Erre nem gondolsz?
2014. máj. 15. 09:50
37/49 anonim válasza:
3 gyerek + haz felujitas. Nem csoda, hogy ki vannak az idegeid. Kitartas!
2014. máj. 15. 10:16
38/49 anonim válasza:
Sok itt a hiper szuper anyuka látom...Előre sajnálom az unokáitokat!Ha tényleg ennyire nem akar segíteni,azt normálisan is meg lehetett volna mondani!Persze könnyű ítélkezni olyan helyzetben,amiben nem vagytok benne...Kérdező!Megértelek,hogy jól jönne a segítség!Tudom milyen amikor nincs,és nekem is jól esett volna mikor költözködtünk!Jöhet a lepontozás :)
2014. máj. 15. 11:44
39/49 A kérdező kommentje:
Kõszõnõm szêpen utolsó elõtti ês utolsó :)
2014. máj. 15. 12:05
40/49 anonim válasza:
Komolyan mondom, hogy olvasom ezeket a kommenteket és egyszerűen nem hiszek a szememnek hogy ennyire hogy tudnak rosszindulatuak lenni az embrek. Most lehet lepontozni de ezek szerint nekem van a LEGJOBB anyósom a világon! 5 éves kisfiamra minden nap ő vigyáz mikor mi dolgozunk kivéve mikor oviba van még azt se akarta hogy a férjemmel különön műszakban dolgozzunk hiszen ő nagyon szivesen vigyáz rá legalább nincs egyedül és van elfoglaltsaga. Soha nem vártam el tőle de szivesen teszi hisz az unokája a többi unokájaval ugyan így van/volt bár ők már felnőttek. Nem tudok neki ezért eléggé hálásnak lenni de azt mondja neki ez édes teher. Tehát én teljesen megértem a kérdezöt amikor pénz kell neki akkor bezzeg jó vagy. Szerintem egy szulonek mindig az a dolga hogy a gyerekeit segitse az életbe legyen az 1 éves vagy 40 akkor is a gyereke és ha azzal segit hogy vigyáz az unokaira akkor tegye azt hiszen nem örökbe akarod neki őket adni csak addig míg a ház felujitasa tart ennyivel igazán segithetne hogy elinduljatok az önálló életbe főleg hogy nyugdijas és ezek szerint ráér szerintem önzőség a részérol. Remélem sikerul megoldást találnotok sok sikert hozzá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!