3 gyerekünk van, eddig albérletben éltünk. Viszont most tudtunk venni egy házat, amit felkell újitani. Én is szeretnék segíteni a férjemnek, mert szakemberekre nincs pénz. 3 emberre tudnám bízni a gyerekeket. Anyósra, aki nyugdíjas, egész nap othon van. A nagymamámra, akinek vigyáznia kell a papámra. És anyámra, aki dolgozik minden nap. Tehát ugye drága anyósra szerettem volna őket bízni. Első nap eljött, a nap végén 2 óráig panaszkodott hogy ő hogy elfáradt... most viszont azt mondja hogy többet nem jön mert ne nézzük csicskának meg gyerekvigyázónak. Többet nem jön az unokáihoz el. Ő inkább a házhoz menne segíteni (tehát átvenni az én helyem) de mondtam hogy ne menjen és köszönjük szépen ezt az oltári nagy segítséget. A többi unokájára naponta vigyáz. Miért van az, hogy amikor segíteni kellene és támogatni ő inkább csak stresszel és hátráltat minket? Mit tennétek a helyembe? Én ezentúl ide be nem engedem, és a telefont sem szeretném felvenni ha esetleg hív...
Max magaddal viszed, elkerítetek egy kis helyet, ahol látjátok őket és kész.
Felnőttek vagytok, oldjátok meg
2014. máj. 13. 09:25
2/49 anonim válasza:
Hát végülis ha úgy nézzük akar ő segiteni csak inkább a férjednek,és nem a gyereketekre vigyázni.Mondjuk én is inkább választanám a másik melót mint 3 gyerekre vigyázni.nekem csak egy van de néha ő is le tud fárasztani.
2014. máj. 13. 09:25
3/49 anonim válasza:
Természetesen megértem, hogy szükségetek van segítségre. De nem várhatod el, hogy ennek terheit egyedül anyósod viselje.
Férjed mit tesz a kialakult helyzet orvoslásáért?
2014. máj. 13. 09:26
4/49 A kérdező kommentje:
De akkor a többi unokára miért vigyáz? A sógoromnál 4 gyerek van...
2014. máj. 13. 09:26
5/49 A kérdező kommentje:
A férjem dolgozik 2 helyen, meg a házon is. Ennél többet nem tud tenni...
2014. máj. 13. 09:27
6/49 anonim válasza:
Akkor
1. viszed magaddal
2. bébiszitter
3. anyós ajánlata
4. nagymama
5. anyud melója után átmegy, és akkor még segíteni a párodnak
van 5 megoldás, de neked egy sem jó, hisztiske ébredj fel kicsit! fel kéne nőni, és a problémáidat megoldani!!!!
2014. máj. 13. 09:30
7/49 anonim válasza:
Mekkorák a gyerekek? Nem járnak sehová?
2014. máj. 13. 09:31
8/49 anonim válasza:
Nos, lehet hogy azokat a gyerekeket jobban szereti, lehet hogy azok nagyobbak/kisebbek, jol neveltek, stb. Tulajdonképpen mindegy.
2014. máj. 13. 09:31
9/49 anonim válasza:
Én azt kérdezem, hogy férjed miért nem beszél a saját anyjával a lehetséges megoldásokról.
2014. máj. 13. 09:43
10/49 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, mint hogy azzal gazdálkodni, ami van.
Én családom sem segítőkész, a gyerekeket sosem tudtuk egyikükre sem rábízni. Nehéz volt, de ők ilyenek és kész. Megoldottuk azért mindig valahogy, vagy beletörődtünk. A gyerekeket mi vállaltuk magunknak, nem a rokonság felelőssége. Attól egyébként mi jóban vagyunk a rokonokkal, mert bár nem mindig olyanok, mint ami nekem a legjobb lenne, de azért a rokonaim és van csomó más jó tulajdonságuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!