Kinek adjak igazat? Hogy oldjam meg?
Persze az is egy képtwlen helyzet , hogy mindig elköltik itthon az utolsó vasukat is, bízva a kölcsönben.
De nem mondhatom ,hogy nem adok mert vérig lenne sértve mindenki. Tudják , hogy jól állunk anyagilag es nem érezzük a hiányát annak a pénznek.
Én úgy érzem, nektek nagyon terhes az édesanyád és a testvéred látogatása. Anyagilag nem okoz gondot kisegíteni őket, van autó is, de mind a ketten húzódtok ettől.
Nekem nem lenne pofám nemet mondani, ha tudom, hogy nem állnak jól. És ennek ellenére összekuporgatják a pénzüket jegyre, hogy meglátogassanak. Mert gondolom, ti nem szoktatok kiutazni, legalábbis nem említetted.
Ha van pénzetek bőven, és nem okoz gondot, akkor segítsétek ki őket egy kis pénzzel, és taxiutalvánnyal.
Én mindig viszek pénzt a szüleimnek, és bizony a testvéremnek is adtam bőven, amikor megszorult. Fel sem merült a kérdés, hogy nem adok /nem segítek. Erről szól a CSALÁD....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!