Kinek adjak igazat? Hogy oldjam meg?
Ha végképp nem tudtok kimenni a rokonok elé, hívjatok taxit. Az első társaságnál, amit most megnéztem, 23 km-es út a reptérre, 7300 ft.
Évi pár alkalommal nekem nem jelentene gondot megtenni ezt az utat, viszont az is igaz, hogy megeshet, hogy épp nem érek rá.
Ha azért zűröz a párod, mert minden alkalommal világbajnoki meccs van a tv-ben, és épp akkor kell elmenni az anyósért a reptérre, azt megértem. Végül is a négyévente megrendezésre kerülő Vb-t nem igazíthatják a párodhoz.
De végül is a repülőjegyet sem kell hetekkel előtte lefoglalni, sőt szabadságot sem kell előre egyeztetni az utazás előtt!
Ráadásul a lapokban sincs benne a TV műsor a meccsek időpontjával.
És a telefont sem lehet felvenni, hogy egyeztesse az ember gyereke, hogy ráér-e vagy sem.
Ha nektek ennyire terhes, hogy meglátogatnak a rokonok, akkor szakítsd meg velük a kapcsolatot. Mindezt pusztán azért, mert egy évben kétszer kommunikálni kellene velük, netán elvinni őket A-ból B-be.
Kicsinyesek vagytok. A párod meg egy elkényeztetett, hisztis óvodás, aki nem bírja elviselni, hogy néha adni is kell, ha kapni akar az ember.
Anyukádéknak nyugodtan mondd meg, hogy hisztizik, így legyenek szívesek előre szólni, amikor érkeznek.
Kérdésem: Mitől is fogy el anyukád és a húgod pénze, mikor hazajönnek?
7 ezret akartam írni a taxi költségére.
Hogy miért fogy el a pénzük, azt nem tudom.
Én soha nem terheltem senkit azzal, hogy a reptérre furkiázza a seggem és vissza, kivéve, amikor annyira korán ment a gép, és olyan helyen volt a szállás, ahonnan még tömegközlekedve is nehézkes lett volna időben kijutni. Akkor elfogadtam, de a felajánlást! Nem kértem. A 200E-s busz sűrűn jár, és gyakorlatilag nagyon sok helyen fel lehet rá szállni, ami tömegközlekedési csomópont. Ok, nem olyan kényelmes, mintha háztól házig fuvaroznák az ember hátsóját.
Engem inkább az érdekelne, hogy miért a párodat terheled ezzel, mikor ráadásul mindig rosszkor jön neki ki a dolog. Egy hat hónapos babát is be lehet rakni a kocsiba, és lehet menni, ha nem is épp kényelmes megoldás, viszont sokkal kevésbé aggályos, mint a munkáltatónál kihúzni a gyufát. A Te családod, nem is értem, miért a párodat ugráltatod, főként, hogy szinte panaszkodva írod, hogy titeket alig látogatnak. Nem azt kell bejelenteni, hogy a párodnak elege van az utaztatásaikból, hanem azt, hogy dolga van akkor, és nem tud segíteni. Kész. Ezen meg lehet sértődni, de intelligens ember nemfog, a bunkót, aki csak elvár, bármi áron, meg le kell sz..ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!