Kinek adjak igazat? Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Édesanyám külföldön él. Egy évben kétszer jőn haza , reptérren mindig mi várjuk és mindig mi visszük ki ha visszamegy. Budapesten élünk, de anyukám néhány napot v. Egy napot tölt nálunk, mert vidéken van a lakása és a család többi tagja, így a vonatállomásra szintén mi visszük ki és ha pestre jön mi megyünk érte. A testvéremmel szintén ez a helyzet. Ő is külfôldön él, másik országban, mint anyukàm és más ídőponttokban jön, de ugyanúgy mi hozzuk visszük őt is. Illetve párom az aki autóval viszi őket. Természetesen mindig a legrosszabb időben vannak ezek a jövés menések.... Epp akkor van a világbajnoki meccs a tévében, fontos egyetemi vizsga előtt vagy fontos tárgyalással egy időpontban. Párom azt mondta, hogy elege van abból ,hogy mindig őt cibálják. Holnap pl délben a város végére kell mennie anyámért mert ott van dolga és odáig még elviszi egy ismerőse vidékről, de hozzánk már nem, majd este ki kell vinni a reptérre. Megértem a páromat, mert tényleg csak bejelentik, hogy ekkor érkeznek és természetesnek veszik, hogy hagyunk csapot papot es rohanunk értük mint akiknek semmi más dolguk vagy jobb elfoglaltságuk. Ugyanakkor az anyámat és testvèremet is megértem, hisz Budapesten nagy bőröndökkel cipekedve miért mennének egyedűl, ha mi itt lakunk, van autónk. Ha bejelentem, hogy a párom ak elege van a utazgatásaikból, családi botrány lesz, sértődés. Ha nem szólok akkor a páromtól hallgathatom a véleményét és hogy nem állok mellé. Hogy lehet ezt jól csinálni?????2014. máj. 10. 21:06
1/40 anonim válasza:
Mondd azt h a párodnak fontos dolga van.
2/40 anonim válasza:
Megértem párodat. Nekem sem tetszene, hogy anyóst, sógornőt random időpontokban kellene furikázni. A vizsgára tanulni kell, a tárgyalást meg miért is kell otthagyni? Miért nem TE szállítod? A te anyád, a te testvéred.
3/40 anonim válasza:
Huh, ezt akár én is írhattam volna!
De komolyan, dettó ugyanez a helyzet a mi családunkban is, bár csak anyával, testvérrel nem, és nem reptér, hanem egy buszállomás, de amúgy ugyanez. Hülye helyzet. :(
5/40 A kérdező kommentje:
Legszívesebben én szállítanám, de nem vezetek , ráadásul egy 6 hónapos babánk is van. Bár a multkor a vonatállomásra a gyerekkel mentem ki a testvéremért gyalog. De akkor nem volt csomagja es kozel volt a pályaudvar ahova érkezett. Habár akkor is neki szóltak hogy autóval menjen érte csak inkább elmagyaráztam neki hogy metroval hogy jut el a hozzám közelebb levő pályaudvarra ahová én is ki tudok sétálni.
2014. máj. 10. 21:19
6/40 anonim válasza:
Szerintem az évente 2X hazalátogató édesanyád nem jön olyan gyakran, hogy ez ekkora gondot okozzon. Jó, nyilván ha tárgyalás van vagy valami más fontos, akkor egy picit várniuk kellene. Egyébként a reptérről már 3-4 e Ft-ért van minibusz Budapesten bárhova, így csak a vonatállomásra kell kivinni.
Viszont például a városon belül, ha látogat valakit, oda el tud menni taxival vagy tömegközlekedéssel is, ha egyikőtök sem tudja elvinni autóval.
Te nem tudsz vezetni?
7/40 anonim válasza:
Egyetértek a négyessel. Szerintem is a taxi lenne a legjobb megoldás.
8/40 A kérdező kommentje:
Taxifelvetéséből is harag lenne. Sokba kerül és mire vissza mennek már pénzük sincs túl sok.
2014. máj. 10. 21:22
9/40 anonim válasza:
én is külföldön élek, egyedül utazok mindig A-bol B-be, onnan panzioba pedig taxival, ez màr lassan 5 éve igy van. Én a pàrom mellé àllnék.
10/40 A kérdező kommentje:
70000 ft kőrül van a taxi a reptérről hozzánk.
2014. máj. 10. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!