Miért nem érti meg anyos hogy a fia engem választott es miert nem kopik le?
Figyelt kérdés
Kèt gyereket szültem neki külon èlünk. Anyos megis mindent tudni akar. S bele mászik az èletunkbe. Ugy kezel mintha csak egy betolakodo lennek. Pedig o a folos harmadik.2014. ápr. 28. 20:38
21/24 anonim válasza:
"Lehet hogy gáz a stilusom de az ovè se külonbb."
Gratulálok. Azért ezt a bejegyzést jó lenne, ha a férjed is látná, hogyan beszélsz az édesanyjáról.
22/24 A kérdező kommentje:
Szerinted neki tetszik hogy az anyja bele furakszik az èletünkbe? Vagy hogy nem cèloztunk már rá hogy ez igy gáz. De mintha megse hallaná szerintem nem is akarja. Nem vágyom másra csak bèkère ès nyugalomra.
2014. ápr. 29. 15:16
23/24 anonim válasza:
Tarts egy kis távolságot akkor. Ti vagytok egy család. Mi anyámmal vagyunk így. Elhatároztuk hogy nem hagyjuk magunkat szétszedni, és lám, amióta nem hívogatjuk egymást minden nap, jobb lett a kapcsolatunk. Szerintem ez egészségesebb.
24/24 A kérdező kommentje:
Bár megtehetnèm de nem lehet lerázni. Folyton a nyakunkon van. Esküszom lecserèlem a zárat ès a telefon számunkat.
2014. ápr. 30. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!