Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem érti meg anyos hogy...

Miért nem érti meg anyos hogy a fia engem választott es miert nem kopik le?

Figyelt kérdés
Kèt gyereket szültem neki külon èlünk. Anyos megis mindent tudni akar. S bele mászik az èletunkbe. Ugy kezel mintha csak egy betolakodo lennek. Pedig o a folos harmadik.
2014. ápr. 28. 20:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
47%
Úgy beszélsz mintha egy idegen lenne?! Lehet hogy túlzásba esik, de azért tisztelned kellene ha annyira szereted a férjed.
2014. ápr. 28. 20:40
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként mi honnan tudjuk hogy miért nem kopik le? Felesleges anyós gyűlölő kérdés. Szidjuk együtt vagy mi miben tudunk segíteni?
2014. ápr. 28. 20:41
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
"Pedig o a folos harmadik." Pff, ha ő nem lenne, akkor a férjed sem született volna meg.
2014. ápr. 28. 20:46
 4/24 A kérdező kommentje:
Tisztelem èn csak nem birom elviselni mikor jon ès kerdezoskodik. Mi volt a munkába mennyit keresett a parom. Mikor megyunk ligába. Hány kilo a gyerek. Miert kiuteses vittem e orvoshoz az mit mondott. Most vettunk lakást. Tudni akarta hogy mikor hogyan mit inteztunk. Ugy jon a gyerekert mintha az ove lenne. Engem meg se kerdez. Szoval ez kicsit zavaro hogy ilyen szinten bele szol mindenbe?
2014. ápr. 28. 20:51
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Te azt hiszed, rossz neked, mert anyós tapad. Anyós azt hiszi, rossz neki, mert el akarod üldözni. Mindkettőben lehet valami, de igazából a FÉRJEDNEK a legrosszabb látni azt, hogy a két nő, aki őt szereti, és akiknek illene tekintettel lenniük őrá, egymást marja.
2014. ápr. 28. 20:51
 6/24 anonim ***** válasza:
58%

Hógy beszélsz egy másik emberről?

Mi az,hogy "lekopik"?

Tudom, hogy bosszantó tud lenni, és irritáló, ha valaki túlságosan belemászik az ember életébe, az én anyósom is mindig mindenről tudni akar, és megsértődik,ha nem válaszolunk, de sosem beszélnék így róla..

Hiszen a gyerekének az eletéről van szó, érthető, hogy tudni akar eóla..

Mit szőlnal ha a te gyerekeid életéről nem tudhatnál semmit?

Visznt nem értem, nem is éltek együtt a fiával, a te életedbe, hogy mászik bele? Hiszen gondolom ha nem éltek együtt úgy,hogy közös gyereketek van, akkor te sem vagy annyira"kellő" inkább felesleges..vagy nem?

Plusz hogy érted, azt,mhogy neki szülted a gyerekeket, nem magadnak?

Nekem ez magas..

De a stílustól kinyílik a bicska a zsebemben...pedig én is meg vagyok áldva egy orrbeleütős anyóssal..

2014. ápr. 28. 20:52
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
A párod anyukája nem fölös harmadik!!!! De az tény, hogy azért ennyire nem kellene belemászni az életetekbe. Próbáld meg hogy mindenre ami számodra már sok csak rövid egyszavas válaszokat adsz, úgy talán észreveszi magát.
2014. ápr. 28. 20:59
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom megsèrteni de ha már külon èlünk akkor mièrt is kène neki mindenrol beszámolnunk.
2014. ápr. 28. 21:00
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

6-os,

az anyóstól élnek külön, de egyébként a fickóval együtt! ;)

2014. ápr. 28. 21:05
 10/24 anonim ***** válasza:
81%
Én megértelek, nálunk ugyanez a probléma. Miért kellene mindenről beszámolni?! A saját külön életünket élnénk, de nem hagyja. Nálunk a férjem mellettem áll, mert tudja, hogy az anyja ilyen.. Tisztelem, becsülöm, nagyon jószívű, de nem lehet elviselni mikor jön és mindent tudni akar, és ami még rosszabb irányítani szeretne minket. Mindig figyel, mikor megyünk mikor jövünk. Ez egy idő után (nálunk már 16 éve) elviselhetetlenné válik. Ő ilyen. Hamarosan költözünk...860 km-re innen.. Sajnálom kérdező, nagyon nem tudsz tenni semmit, megpróbálhatsz beszélni vele, de nem sok haszna lesz. Kitartást nektek!
2014. ápr. 28. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!