Miért nem érti meg anyos hogy a fia engem választott es
miert nem kopik le?
én megértem kérdezőt.
mindenkinek szüksége van magánéletre.
nálunk mindig meg volt, hogy mikor van rokonlátogatás, akkor jött össze a család, az egész, több testvér, több család és ott mesélt mindenkii mindig magáról bővebben.
a hétköznapokban senki nem mászott a másik életébe.
2014. ápr. 28. 21:07
12/24 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozunk. Van annyi eszem hogy egy ilyen vitaval nem bosszantom a ferjem. Azt kellene felfogni hogy egy házasság kèt emberrol szol nem haromrol. Szivesen látjuk de a magán èletunk csak ránk tartozik. Elvègre mi se megyünk el hozzá hogy hogyan intezi apossal a dolgait.
Köszi..
Félreértettem, mert nálam az az alapallapot, hogy vagyunk mi...és vannak külön a szülők, és ellenkező esetben szokták jelezni,hogy velük élnek...
Ezek szerint kezd inkább a szülőkkel élés a "normális" lenni, ha ki kell emelni, hogy külön élnek...
Bocs az off miatt
2014. ápr. 28. 21:09
Viszont az anyját a férjefpdnek kell lerendezni, nem neked...
E nem vita aférjjel, hanem kommunikáció, hgyteged zavar, hgy ennyire ott van a sarkatokban..( náunk ez sehpgített egyébként)
2014. ápr. 28. 21:10
"Kèt gyereket szültem neki "
Miért kényszer volt, vagy minek szül egyáltalán az aki nem akar gyereket.
2014. ápr. 28. 22:50
Azért, mert ez nem megértés kérdése - amiben egyébként nálad is van elég sok hiba.
Neked kell tudni meghúzni a határokat, és szelektálni, hogy miről tudhat és miről nem. És ezt mindig megbeszélni a férjeddel.
A stílusod tényleg durva, és sajnos nem a stílussal van az igazi gond, hanem mindig az emberrel, aki a stílus mögött van.
A gyereket nem a férjednek vagy magadnak szülöd, mert sem nem birtoktárgyak, sem nem játékszerek - önálló lények. Legjobb esetben is a Társadalomnak szülöd (hiszen ha ti meghaltok, akkor ők visznek mindent tovább, amit tőletek tanultak).
2014. ápr. 29. 08:47
M is külön élünk a szülőktől, igaz, még nincs gyerek, de minden nap beszélünk a szüleinkkel, ő is, én is. Attól még, hogy felnőttünk, megházasodtunk és külön élünk, ugyanúgy a gyerekeik maradunk, míg világ a világ, ezért természetesen érdekli, hogy vagyunk, miket csinálunk. Én örömmel mesélek anyukámnak és anyósomnak is, mert tudom, azért kérdezgetnek, mert valóban érdekli őket, hogy mi van velünk. Ez még nem bűn! Kérdező, soha nem beszélnék így a férjem édesanyjáról, amilyen a stílusod, inkább anyósodat sajnálom, aki csak kíváncsi rátok.
2014. ápr. 29. 08:47
Azt a proli mindenit!!!
+2, szegény planétánk.:(
2014. ápr. 29. 12:55
19/24 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem akartam a gyerekeimet vagy hogy tárgynak tekintem oket. Azt hogy neki szültem ugy èrtettem hogy vele van kozos èletem egymást választottuk joban rosszban. S a magán ügyünk az csak ránk tartozik. Nem anyosra nem anyámra csak a fèrjemre ès rám. Nem tudom más mit szolna ha elvárnák hogy mindennrol beszámoljon s az anyosa folyton bele szolna az èletèbe. Proli vagyok mert nyugodt èletett szeretnèk? Akkor az vagyok.
20/24 A kérdező kommentje:
Van kulonbsèg az èrdeklodès ès a kotnyelskedès kozott. Pl ha megyünk vásárolni megkèrdezi hogy mikor megyünk mit veszünk. A multkor kijott a NAV az uj házhoz ès kijelentette hogy o is ott akar lenni. Egy csomo papirt az orrom alá nyomott hogy toltsem ki igènyeljem a penzt az onkormányzattol. Husvètkor megmondtam hogy nem mehet a gyerek sehová mert másnap ugy is megy locsolkodni erre csak eljott ès felbiztatta hogy elviszi. Akármit mondok mintha megse hallaná s csak az lenne a jo amit o mondd vagy tesz. Mintha idegen lennèk a saját èletembe. Ez pedig zavaro. Lehet hogy gáz a stilusom de az ovè se külonbb.
Kapcsolódó kérdések: