Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek, ha az anyósotok...

Mit tennétek, ha az anyósotok új férje válallhatatlan becenéven szólítaná két éves lányotokat?

Figyelt kérdés

Következetesen kisr.bancnak szólítja a lányunkat. :(

Én komolyan nem értem, hogy az anyósom, aki egy értelmes, helyes nő, hogy mehetett hozzá egy ilyen primitív állathoz.

Kértük már a pasast szépen, hogy szokjon le róla, vitáztunk is vele rengeteget emiatt, legutóbb pedig a férjem leordította a haját rendesen. De ugyanúgy csinálja tovább.

És ami a legrosszabb, már a lányom is elkezdte magát "kisjibanc"-nak nevezni. :(

A következő lépés az lesz, hogy egyszerűen nem láthatja a gyereket. De anyósom kijelentette, hogy márpedig ő nem jön a férje nélkül hozzánk, és nem akarom megfosztani a gyereket a nagymamájától.

Mit csináljak?

2014. ápr. 27. 11:03
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
94%

Én egyszer azért felvenném a telefont, és közölném az anyóssal, hogy ennyi bőven elég volt nem csak a barlanglakó kanjából, hanem belőle is. Ő csak ne szabjon feltételeket. Mondjátok meg neki, hogy vagy ő jön egyedül, vagy nincs unoka. Pont. Ha nem érti meg, az az ő problémája.

Anyósod kompletten nem normális, mert ha az lenne, a legelső ilyen eset után páros lábbal vágta ki volna ezt a pasast taknyon csúszva az utcára. Ha ő nem akar nélküle az unokához menni, akkor ne jöjjön soha. Nem vagytok ti senkinek a lábtörlői, és most sem értem, hogy a párod anyja hogy képes ilyen alakot beengedni a lakásba, és ezeket elnézni.

2014. máj. 1. 11:58
 42/44 anonim ***** válasza:
57%
mi történt azóta?
2014. máj. 10. 18:39
 43/44 anonim ***** válasza:
14%
Mi történt volna? Kreált azóta vagy 10 másik kamukérdést a kérdező.
2014. máj. 10. 19:15
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
eltiltanám mindkettőt és nem engedném a gyerekem közelébe.
2014. aug. 26. 02:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!