Mit tennétek, ha az anyósotok új férje válallhatatlan becenéven szólítaná két éves lányotokat?
Következetesen kisr.bancnak szólítja a lányunkat. :(
Én komolyan nem értem, hogy az anyósom, aki egy értelmes, helyes nő, hogy mehetett hozzá egy ilyen primitív állathoz.
Kértük már a pasast szépen, hogy szokjon le róla, vitáztunk is vele rengeteget emiatt, legutóbb pedig a férjem leordította a haját rendesen. De ugyanúgy csinálja tovább.
És ami a legrosszabb, már a lányom is elkezdte magát "kisjibanc"-nak nevezni. :(
A következő lépés az lesz, hogy egyszerűen nem láthatja a gyereket. De anyósom kijelentette, hogy márpedig ő nem jön a férje nélkül hozzánk, és nem akarom megfosztani a gyereket a nagymamájától.
Mit csináljak?
Én egyszer azért felvenném a telefont, és közölném az anyóssal, hogy ennyi bőven elég volt nem csak a barlanglakó kanjából, hanem belőle is. Ő csak ne szabjon feltételeket. Mondjátok meg neki, hogy vagy ő jön egyedül, vagy nincs unoka. Pont. Ha nem érti meg, az az ő problémája.
Anyósod kompletten nem normális, mert ha az lenne, a legelső ilyen eset után páros lábbal vágta ki volna ezt a pasast taknyon csúszva az utcára. Ha ő nem akar nélküle az unokához menni, akkor ne jöjjön soha. Nem vagytok ti senkinek a lábtörlői, és most sem értem, hogy a párod anyja hogy képes ilyen alakot beengedni a lakásba, és ezeket elnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!