Mit tennétek, ha az anyósotok új férje válallhatatlan becenéven szólítaná két éves lányotokat?
Figyelt kérdés
Következetesen kisr.bancnak szólítja a lányunkat. :(
Én komolyan nem értem, hogy az anyósom, aki egy értelmes, helyes nő, hogy mehetett hozzá egy ilyen primitív állathoz.
Kértük már a pasast szépen, hogy szokjon le róla, vitáztunk is vele rengeteget emiatt, legutóbb pedig a férjem leordította a haját rendesen. De ugyanúgy csinálja tovább.
És ami a legrosszabb, már a lányom is elkezdte magát "kisjibanc"-nak nevezni. :(
A következő lépés az lesz, hogy egyszerűen nem láthatja a gyereket. De anyósom kijelentette, hogy márpedig ő nem jön a férje nélkül hozzánk, és nem akarom megfosztani a gyereket a nagymamájától.
Mit csináljak?
2014. ápr. 27. 11:03
11/44 anonim válasza:
én egy nagyon békés ember vagyok, káromkodni sem nagyon szoktam, az erőszak meg végképp távol áll tőlem, de azt hiszem, ez lenne az a pont, ahol előjönne belőlem az állat, és úgy vágnám képen, hogy megemlegeti, amíg él.
12/44 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: nagymama vagy jön egyedül, vagy sehogy. Ha tényleg értelmes, elfog menni egyedül is.
13/44 anonim válasza:
Ilyen nagymama egyedól se jöjjön szerintem. Anyósod még a pasinál is gázabb. Ez a szó nélküli végignézés, meghunyászkodás a pasi alatt, minden esetben.. ez a halálom. Mire tanítaná? Ugyanerre? Nem kötelező erőltetni a kapcsolatot. Mondjuk felvehetnétek a telót, lehet, hogy töredelmes bocsánatkérést adnának elő. Amire nem nagy esélyt látsz, megértem, de így legalább megtettél mindent, ilyenen nem csúszhat el a dolog. Én felvenném. Minden esethetőségre ott a piros gomb is.
14/44 anonim válasza:
Valószínűleg az első alkalommal megértetném vele, hogy ha ezt még egyszer kiejti a száján, vagy bármilyen káromkodást, és csúnya szót, akkora pofont kap, hogy a fogai potyognak majd ki. Nem lenne második alkalom (ismerve magam) de ha mégis, mihelyst a kislány látótéren kívül került, meg is kapná, valószínűleg nem tudnék megállni egynél, majd kidobnám az utcára. Többet nem akarna jönni, se anyóssal, se nélküle.
15/44 anonim válasza:
Szerintem ez egy kamu kérdés. Hogy miért gondolom ezt? Azért, mert ha az én kislányomat valaki lekisr.bancozná, akár családtag, akár vadidegen, felpofoznám. És ez lenne a természetes szerintem.
16/44 anonim válasza:
Úgy látszik, megérkezett anyós élettársa is körünkbe, mindenki le van pontozva...
17/44 anonim válasza:
Én biztos hogy megszakítanák velük minden kapcsolatot,erre nincs bocsánat!Én nem tudnák olyanokkal egy asztalhoz ülni,aki burkoltan lek*rváz,meg a lányomat is,a férjemet meg leb*zizza!Hát szomorodjanak meg ketten egymásnak.
18/44 anonim válasza:
Felolvastam a szöveget egy társaságba.H.gyoztak a nevetéstől.XD
19/44 anonim válasza:
15-ös.
Értem. Szóval TE vagy a király, aki mindent jól csinál, de aki ettől eltérően cselekszik, az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!