Mit tennétek, ha az anyósotok új férje válallhatatlan becenéven szólítaná két éves lányotokat?
Következetesen kisr.bancnak szólítja a lányunkat. :(
Én komolyan nem értem, hogy az anyósom, aki egy értelmes, helyes nő, hogy mehetett hozzá egy ilyen primitív állathoz.
Kértük már a pasast szépen, hogy szokjon le róla, vitáztunk is vele rengeteget emiatt, legutóbb pedig a férjem leordította a haját rendesen. De ugyanúgy csinálja tovább.
És ami a legrosszabb, már a lányom is elkezdte magát "kisjibanc"-nak nevezni. :(
A következő lépés az lesz, hogy egyszerűen nem láthatja a gyereket. De anyósom kijelentette, hogy márpedig ő nem jön a férje nélkül hozzánk, és nem akarom megfosztani a gyereket a nagymamájától.
Mit csináljak?
Úristen ez nagyon durva...milyen egy bunkó a pasas.
Én is megszakítanám vele a kapcsolatot, ha meg mégis muszáj még az életben beszélni vele, következetesen f@fszejnek vagy puhap*csnek nevezném.
Ezt nem tudom elképzelni, már ne is haragudj. Már hosszú ideje hallgatjátok tőle és csak most kapott egy pofont? A 2. ilyen alkalommal be vertem volna neki, pedig nem vagyok agresszív. De tegyük fel, hogy igaz...
Akkor az anyóst sem értem. Próbáljatok csak vele beszélni a "jó" ember nélkül, mert lehet ő is terrorban van tartva és segítségre lenne szüksége. Ha meg nem, akkor nincs semmi keresni valója a gyerek közelében.
Nálunk is volt ilyen a családban...........
Minden kislány kispiča volt az egyik nagynéninek. Annyira megszoktuk már, hogy senkit sem érdekelt. Természetes lett, hogy családon belül neki mindenki kispiča, senkit nem zavart. Természetesen társaságban nem fordult elő soha, csak otthon, családon belül.
Ettől függetlenül nem tartom helyesnek, főleg egy olyan embertől aki nem is tartozik a családhoz. Elzárkóznék tőlük.
Én kirúgtam volna annak a gyökérnek az összes fogát.
Mit csinálj? NE ENGEDD SE ANYÓSOD SE A FÉRJE KÖZELÉBE!
Szia!
Hát én nem sírnék ilyen anyós után! Ugyanis ha ő a kis.banc, akkor valószínűleg te vagy a nagy.banc, ez teljesen egyértelmű. Az hogy anyósod ezt szó nélkül tűri arra utal, hogy régről fakadó mély gyűlöletet érez irántad, ami olyan mértékű, hogy az unokát sem tudja elfogadni. Valószínűleg egymás között így beszélnek rólad, az infó az anyósodtól származik, hiszen ha ezen ő kezdetektől felháborodott volna és kiosztja a férjét, akkor nem így beszélne, hiszen a férjed sem a kezdetektől f.kalap, és az anyósod sem k.vának szólítja a férje. Nem tudom volt a múltadban olyan ami ezt megalapozza pl: megcsalás, sok pasi, rosszhír, vagy csak úgy érzi nem vagy méltó a fiához, vagy csak anyuci pici fiát vitted el otthonról. Mindegy hiszen anyós nem szereti az unokáját, úgyhogy nem nagy veszteség. A férjed pedig látogassa anyucit ha akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!