Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A te anyósodat is zavarná, ha...

A te anyósodat is zavarná, ha a férjed főzne, és nem te?

Figyelt kérdés

Mikor összeköltöztünk a párommal, egy rántottát se tudott megcsinálni. Otthon mindent a feneke alá tettek, a piszkos tányérját se kellett elmosnia.

Mikor összeköltöztünk, figyelmeztettem, hogy én nem fogom kiszolgálni, ha velem akar élni, tanulja meg elvégezni a házimunkát.

Rövid idő után teljesen megváltozott, besegített a házimunkába, és megkért, hogy tanítsam meg főzni.

Remekül főz, hagyom kibontakozni, már kb 2 éve nem kellett főzzek :)

Anyósom fel van háborodva, mert papucsot csináltam a fiából. Annyira nem zavar, csak érdeklődnék, másnál ez hogy van??

2014. ápr. 20. 16:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%

nálunk a barátom főz, mert én nem is szeretek és rettentő béna is vagyok, ellenben ő isteni kajákat dob össze kútfőből nulla alapanyagból, és még élvezi is :)

anyukáját meg igen, zavarja, sőt a nagymamájától még beszólást is kaptam érte. de nem érdekel, nem ők laknak itt, nem látják, hogy én mit csinálok midnemellett. barátom főz, mosogat és porszívózik, én mosok, pakolok, vasalok, bútort takarítok, stb.

nem kell vele foglalkozni.

21L

2014. ápr. 20. 17:32
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Férjem nagyon szeret főzni azt mondta őt teljesen kikapcsolja főleg amikor egy tök új receptet csinál és tök sikerélménye van :D

Én nem igazán szeretek főzni és nem is igazán tudok...van pár dolog amit mindig én csinálok mert azok legalább sikerülnek.

Anyósomnak ez nem tetszik mert a férfinak nem a tűzhely mögött a helye..... hát nem tudom én úgy nem nőttem föl,hogy apukám még a tányérjába se tudta egyedül kiszedni a kaját és ő sokkal jobb gulyáslevest csinált mint anyum.Noh meg fiú létére bátyám is szeretett mindig a konyhába tevékenykedni és szakács lett belőle amit szeret is csinálni.

2014. ápr. 20. 18:21
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos anyósom mãr régen meghalt, nem is ismertem, így nem tudom az ő véleményét.

Viszont apósom totálisan fel volt háborodva, hogy a férjem egyszer ( szó szerint, egyetlen egyszer) rãntott húst sütött saját magának és ez milyen dolog már, milyen asszony vagyok én és stb, stb. Mondom ez egyszer történt meg. Azóta is vagyok minden csak fehér ember nem! Legalább 6 anyós veszett el benne!

2014. ápr. 20. 20:21
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki szeret és mindenki tud főzni (felnőtt fiaim vannak). Engem cseppet sem zavar, sőt büszke vagyok rá, amikor főznek pl a barátnőjüknek, vagy nagyobb társaságnak.
2014. ápr. 20. 20:22
 15/36 anonim ***** válasza:
36%

UU.. nem olvastam el a valaszokat de itt egy szemelyes tapasztalat..

az exem elegge idos volt de meg mindig kivolt szolgalva otthon ( nagyi meg az anyuka a feneket is kinyalta..) foztek ra mostak takaritottak elvittek a tanyert elole stb.. amikor ossze koltoztunk ugyanazt mondtam mint te.. de az anyja nem tanitotta meg ra ezert a fozes annyibol allt hogy teszta es ennyi....... amig nem ertem haza evett max vajas kenyeret.... grat a ferfiaknak.. jo a no dolga um kiszolgalni de azert h ne tudjon fozni v mosast berakni azert az elegge ciki..

2014. ápr. 20. 20:48
 16/36 anonim válasza:
100%
szerintem ez remek húzás volt tőled. ez miért lenne rossz, hogy tanult valami újat? ne törődj vele mit mond más, nagyon jól csináltad.
2014. ápr. 20. 21:01
 17/36 anonim ***** válasza:
36%

Engem is a párom tanított meg főzni. Mondjuk ha nekem úgy adtad volna elő, lehet hogy meggondolom magam a kapcsolatunkat illetően. Az én párom egyszerűen csak behívott a konyhába, hogy főzzünk együtt, megtanít mindenre. Imádok Vele lenni a konyhában (is), és igazi "mesterszakács" vagyok, és tökéletesen mosogatok is. Nem volt ultimátum, nem is kellett (és szerintem undorító, de nem ez volt a kérdés).

Visszatérve az eredeti kérdésre: nem mindegy, hogy hogyan történt. Én nem papucs lettem, hanem új dolgokat tanultam, a kapcsolatunk pedig megerősödött, gazdagabb lett, de a férjed talán papucs lett az ultimátumod miatt. Nem mindegy.... Ebben az esetben talán jogos az anyós aggálya, az én esetemben pedig nem volna az.

2014. ápr. 20. 21:05
 18/36 anonim ***** válasza:
25%
Biztos zavarná anyósomat, de nálunk ez nem áll fenn, olyan szinte elkényesztette és kitörölte a fenekét is, hogy képtelen vagyok rávenni, akár egy rántottára is....
2014. ápr. 20. 21:44
 19/36 anonim ***** válasza:
23%
Még mindig nem főzöl a fiamra? Na majd megyek és elbeszélgetek veled azt hiszem.
2014. ápr. 20. 21:55
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom anyósom mit szól hozzà,hogy néha a fia főz,de igazából nem is érdekel.Az biztos ,h előttem nem mond semmit,de attól lehet,h rendesen teszi a megjegyzéseket a hátam mögött ahogy ismerem!De megmondtam,nekem ne legyen olyan nyámnyila a férjem,mint amilyen apósom,akinek még a vizet is kitölti anyósom.A fiát is így nevelte,itthon volt sokat,körbe ugrálta a férfiakat!Aztán egyszer néhàny napra be kellett feküdnie a kórházba,előtte össze főzött mindent,h kitartson apósomnak,míg ő haza jön.Az ételeket tányérokra kiosztva rakta hűtöbe,h szegénynek ne lábasból kelljen kiszednie magának,csak hűtőböl mikróba kellett volna tennie.Az lett az eredmény,h apósom ennek ellenére 3 napig nem evett,mivel még ehhez is magatehetetlen volt!Én meg megmondom őszintén,nem csináltam meg helyette!Aki ilyen szinten nem tudja ellátni önmagát,mikor még ki is volt a kaja adagolva,az haljon éhen!
2014. ápr. 20. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!