Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a nejeteknek kilatszana a szor a bikinijebol v. Nem szégyenkeznetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 01:32
1/14 anonim válasza:
Igaz ugyan, h nincs felesegem, mivel, h en is no vagyok, de engem zavarna, ha kilogna a szorom a bikinibol. Szegyellnem igen, epp ezert szortelenitek.
5/14 anonim válasza:
Én nőként nem tudnám elképzelni. Szégyellném, és zavarna is. De változik a divat, változik a közízlés. Emlékszem gyerekkoromból (37 éves vagyok), hogy akkoriban a nők még direkt ki is húzgálták oldalt, bikiniből és rövidnadrágból is, hogy jól látszódjék a szőrzet. A férfiaknak meg mind kocsányon lógtak a szemeik, meg lógott a nyáluk.
6/14 anonim válasza:
Szégyellni sem szégyelném, zavarni sem zavarna. De soha nem hagyná a feleségem, hogy kilógjon vagy látszódjon a szőr valahol. Nem azért, mert nem divat, hanem mert nem tartozik közszemlére a dolog. Amúgy elárulom, hogy a nejem nem borotválja, de mondom soha nem lógott még ki neki sehol sem semmi. Előbb zavarná őt, mint engem. 33/F
7/14 anonim válasza:
Ênis nõ vagyok, nagyon zavarna
9/14 anonim válasza:
Már megint miért lett lepontozva az első, az ötös és a hetes válaszoló? Mi rosszat írtunk?
10/14 anonim válasza:
Igaz én nő vagyok, de a páromat igen csak zavarná, ha kikandikálna a szőr a bikiniből. Volt idő amikor ez szexi volt, de most igénytelenséget sugall. Aki ezt manapság felvállalja, az a rosszalló pillantásokat is vállalja be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!