Hogyan mondjuk el anyósnak, hogy egy ideig nem lesz kisunokája?
Anyósom ismerőse meglátott a nőgyógyásznál, futott is anyósomhoz gratulálni... Miután rákérdezett, hogy tényleg terhes vagyok e, nem tagadtuk le.
Elvetéltem sajnos, de nem mondtuk senkinek, mert senki sem tudta hogy babát várok. Anyós meg írt sms-t, hogy mind3unkat vár ebédre holnap... Újra előtörtek az emlékek, elkezdtem pityeregni! :(
Sajnálom, én is átmentem ezen. Ne kerteljetek anyósodnak, mondjátok el neki úgy ahogy volt. Ő nem tehet róla, hogy valami pletykagépnek eljárt a szája.
Én megértem, hogy nem tagadtátok le a babát, nem is szabad.
Mi sem akartuk elmondani a 12. hétig, de amikor elvesztettük, akkor a férjem elmondta a szüleinek.:(
Amúgy nekem jól esett amikor mások együttéreztek velem, de életemnek ebben az időszakában jöttem rá, hogy mennyi érzéketlen ember van a közvetlen környezetemben.:(
Egy-két kommentelőnek üzenném, hogy ne vigasztaljátok már azzal a Kérdezőt, hogy mennyivel rosszabb egy 4-5 hónapos babát elveszteni. Persze nyilván rosszabb, de hagy gyászolja már a babáját, és ne kelljen már más nyomorán vigasztalódnia. Bocsi, de nekem ebből az jön le, hogy ti még nem mentetek át hasonlón, és ne is menjetek, mert nem kívánom senkinek.
Egyébként a fene essen az ilyen pletykás ismerősbe. Nőgyógyászhoz csak terhesség esetén mennek a nők??
Jobb lett volna inkább nem beismerni anyósodnak, inkább azt mondtad volna, hogy éves rákszűrés vagy valami.
Tényleg ezért is szoktak várni a 12. hétig, hogy ne kelljen feleslegesen magyarázkodni.
Sajnálom, és együttérzek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!