Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan mondjuk el anyósnak,...

Hogyan mondjuk el anyósnak, hogy egy ideig nem lesz kisunokája?

Figyelt kérdés

Anyósom ismerőse meglátott a nőgyógyásznál, futott is anyósomhoz gratulálni... Miután rákérdezett, hogy tényleg terhes vagyok e, nem tagadtuk le.

Elvetéltem sajnos, de nem mondtuk senkinek, mert senki sem tudta hogy babát várok. Anyós meg írt sms-t, hogy mind3unkat vár ebédre holnap... Újra előtörtek az emlékek, elkezdtem pityeregni! :(

2014. ápr. 19. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttemberként elmondjátok,tudom nagyon szörnyű de sajnos nagyon gyakori eset,ezért sem szoktak minimum 12 hétig beszélni róla.
2014. ápr. 19. 17:22
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén: Sajnos ez és ez történt, de ha lehet, egyelőre ne feszegessük a témát mert még nagyon rosszulesik róla beszélni.
2014. ápr. 19. 17:22
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyire fáj, akkor kérd meg a férjedet, hogy beszéljen az anyjával és ez a téma legyen tabu.
2014. ápr. 19. 17:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtuk volna el az első harmad leteltéig. Csak mástól megtudta és nem akartunk hazudni.
2014. ápr. 19. 17:24
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
De anyósod tudta,hiszen nem tagadtátok le.Nem értem miért volt ez vele szemben olyan hadi titok elvetéltél.Az sms-nél sem ragadtad meg az alkalmat fel hívd és elmond mi történt.Most majd rosszabb lesz neki,mert bele élte magát unoka lesz.Nagyobb dráma, az amikor szülés előtt vagy utána hal meg a baba.Nekem egy doki azt mondta amelyik baba elmegy,az beteg jobb is nem marad meg..Fogd fel így ne emészd magad agyon.Fiatal vagy lesz még babád
2014. ápr. 19. 17:33
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Utálom az ilyeneket akik meglátnak valakit aztán egyből pofáznak. Csak az mehet a nőgyógyászhoz aki terhes?

Sajnálom, hogy elment a baba. Az anyósod is biztos megérti majd.

2014. ápr. 19. 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:
5%

nálunk pl. mindenki tud mindenröl, mármint az én anyukám és a párom anyukája is. ha korházba mentünk, ha ultrahangra, vagy bármilyen probléma felmerült, ahogy hazaértünk felhivtuk öket és tájékoztattuk a fejleményekröl..csak ök vannak ketten, ez a minimum, hogy elmondjuk nekik, ha történik valami jo és hát rossz is..

nem tudom nálatok tényleg ez miért volt ilyen titokban tartva az anyos elött..

2014. ápr. 19. 17:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Épp ezt szerettük volna elkerülni, hogy beleéli magát az egész család (több testvére van páromnak is, nekem is), aztán ha elmegy a baba, mindenki jön a sajnálatával...
2014. ápr. 19. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon sajnálom, én is átéltem. Szerintem kérd meg a férjedet, hogy hívja fel anyóst, és mesélje el, meg azt is, hogy érzed most magad. Szerintem tudomásul veszik, és nem fogják felhozni a témát, ha tudják, hogy neked fáj.

Az ismerősötök meg egy tapló. Finoman szólva.

2014. ápr. 19. 17:51
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Legközelebb ha meglátnak a nőgyógyásznál és firtatják a terhességet csak mondd, hogy egy csúnya fertőzés miatt vagy ott, vagy ha ehhez nincs merszed, akkor fogd az éves rákszűrésre, de mindenképpen forraszd a szót a pletykagép torkára.
2014. ápr. 19. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!