Hogyan mondjuk el anyósnak, hogy egy ideig nem lesz kisunokája?
Anyósom ismerőse meglátott a nőgyógyásznál, futott is anyósomhoz gratulálni... Miután rákérdezett, hogy tényleg terhes vagyok e, nem tagadtuk le.
Elvetéltem sajnos, de nem mondtuk senkinek, mert senki sem tudta hogy babát várok. Anyós meg írt sms-t, hogy mind3unkat vár ebédre holnap... Újra előtörtek az emlékek, elkezdtem pityeregni! :(
Utálom az ilyeneket akik meglátnak valakit aztán egyből pofáznak. Csak az mehet a nőgyógyászhoz aki terhes?
Sajnálom, hogy elment a baba. Az anyósod is biztos megérti majd.
nálunk pl. mindenki tud mindenröl, mármint az én anyukám és a párom anyukája is. ha korházba mentünk, ha ultrahangra, vagy bármilyen probléma felmerült, ahogy hazaértünk felhivtuk öket és tájékoztattuk a fejleményekröl..csak ök vannak ketten, ez a minimum, hogy elmondjuk nekik, ha történik valami jo és hát rossz is..
nem tudom nálatok tényleg ez miért volt ilyen titokban tartva az anyos elött..
Nagyon sajnálom, én is átéltem. Szerintem kérd meg a férjedet, hogy hívja fel anyóst, és mesélje el, meg azt is, hogy érzed most magad. Szerintem tudomásul veszik, és nem fogják felhozni a témát, ha tudják, hogy neked fáj.
Az ismerősötök meg egy tapló. Finoman szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!