Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan vagyunk kiakadva...

Jogosan vagyunk kiakadva anyósomra, és tiltjuk el az unokájától?

Figyelt kérdés

Anyósomat megkértük, hogy költözzön hozzánk, mert a gyermekünk szinte állandóan beteg, és így egyikünknek fel kell adni a munkahelyét, ha nincs segítségünk. 2 Hónapig igérgetett, hogy jön (egyébként mindent fizettünk volna utána pl. nyugdíjjárulék és egyebek, ingyen lakhatott volna itt, csak vigyáz a gyerekre ha beteg). 2 hónap várakozás/unszolás után felmondtam. Most meg szemrehányást tesz a férjemnek, hogy de ő jön, csak még nem mondott fel, és ilyen nehéz döntést nem lehet egyik napról a másikra meghozni. Rosszul esik, hogy még magának is hazudik, nem csak nekünk, nem is akart soha jönni, csak igérte. Egyébként kb 2 havonta látja az unokáját, és nem túl jó a viszonya a férjemmel, mert mindenért csak kritizálja, pedig igazán jó férj és apa szerintem. A lányunkkal nem sokat játszik, mikor itt van, csak pletyizik, jól bekajál.

nagyon haragszunk rá, és megmondta a párom, hogy most egy darabig ne is jöjjön, mert kakába hagyott minket.

Zárójelben megjegyzem, hogy tecsóban takarít, szóval nem álommunkát kellett volna otthagynia. De neki most jó, mert végre egyedül lehet, és "élhet".

Ti mit gondoltok erről ?

2014. ápr. 18. 14:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
9%

Kedves 20-as..hidd el ha lenne rá kapacitásom akkor mennék!

És most valljuk be..azért egy tecsós takarításos munkát találni azért manapság nem annyira nehéz..és biztosra veszem, hogy ha a kérdezőnek már nem lett volna szüksége a mamára, akkor nem dobja ki azonnal, hanem segít neki addig amíg vissza nem zökken a hétköznapokba!

A ti nézőpontotok az, hogy a mamának fogkefével kellett volna a padlókövet sikálni, meg a 20 literes vizes vödörrel kellett volna rohangálnia a tanyán..DE NEM!Csak Rosalindát kellett volna a kanapén bámulnia, és napi 3x a gyerek elé tolni a kaját + beadni neki a gyógyszert.Pfúúú...tényleg..de szörnyű sors..most hogy így belegondolok, én is inkább a zsarnok, vevő orientált tecsóban maradtam volna rágógumit kapargatni a földről..havi 60 ezerért!!

2014. ápr. 19. 11:34
 22/41 anonim ***** válasza:
85%

19, 23-as: akkor egyszerű a megoldás, menj te a kérdezőhöz házicselédnek, és mindenki boldog lesz.

A kérdező anyósának van saját élete, és van TARTÁSA, - szóval nem az a célja, hogy a menye házi rabszolgája legyen.

Én (és most magamból indulok ki) úgy sejtem, azért nem adott azonnal határozott választ, mert annyira megdöbbent a javaslaton, hogy elakadt a hangja... én így járnék, ha valaki ilyesmit ajánlana nekem - utána viszont rácsapnám az ajtót, és közölném, hogy mostantól fogva nem ismerem őt.

2014. ápr. 19. 11:39
 23/41 anonim ***** válasza:
21%
ja...2 hónapra elment a hangja..aztán mikor vissza is jött, akkor is csak hitegetett..
2014. ápr. 19. 11:43
 24/41 anonim ***** válasza:
9%

Ennyit tudtok.Ítélkezni névtelenül, és lepontozni mert valaki az igazat az arcotokba mondja!

Gratulálok.

2014. ápr. 19. 11:46
 25/41 anonim ***** válasza:
59%
Milyen igazat? Kerdezo/valaszolo, nem vagy megelegedve mama viselkedesevel, nem megfeleloen banik a gyerekkel, kritizalod, mi lenne ha meg ott is lakna? Mit akarsz?
2014. ápr. 19. 11:54
 26/41 anonim ***** válasza:
17%

Azt az igazat, hogy ezt a topikot mindenki dühöngőnek használja..hogy a saját sérelmeiből adódóan itt ítélkezik mások felett..

pfújj...

2014. ápr. 19. 12:31
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

Minden valasz a kerdezo hozzaallasatol, megjegyzesetol, modoratol mulik.

Meguntam ezt a topikot, koszi.

2014. ápr. 19. 12:36
 28/41 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, mért pont anyósodat akarod hogy oda menjen, ha rosszban van a férjeddel, a gyerekkel se nagyon törődik, én nem is bíznám rá a gyerekem, pláne ha beteg! Anyukád, szomszéd néni?
2014. ápr. 19. 13:32
 29/41 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom miért kell itt értetlenkedni!Valószínűleg azért választották az anyóst, mert másra nem számíthatnak, bébiszitterre meg nincs pénz..
2014. ápr. 19. 14:07
 30/41 anonim ***** válasza:
91%

Ezért nem tiltanám el, mert minek? Meg lehet érteni, ha nem akarta vállalni. Érdekes kérdés is, maradjunk annyiban. Még ha nyugdíjas lenne már, akkor hagyján. Na de így, mondjon le a saját fizetésről, önállóságáról mindenéről, hogy készenlétben álljon, ha esetleg beteg lesz a gyerek?

Az viszont taplóság, hogy nem mondta meg kerek-perec, hogy NEM és még most is beszól, hogy hát minek mondtál fel, jön ő. Ha jönni akart volna, jött volna, és nem hónapokkal később.

Szerintem normális, hogy nem jön, de jobban kellett volna kommunikálnia. Te meg nevetséges vagy, hogy ezért eltiltod tőle.

2014. ápr. 19. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!