Ti erre hogyan reagálnátok? Nagyon parázok.
A barátommal 19 hónapja vagyunk együtt, egy féléve együtt is lakunk. Minden nagyon jó, de a szüleivel még sosem találkoztam személyesen, mert külföldön élnek. Így ismeretlenül is többször megbántott már az anyukája pl. a facebookon olyat írt a közös képünkhöz, ami nagyon rosszul esett nekem. Olyan is volt, hogy pár napra haza jöttek, és kérték, hogy a barátom nélkülem találkozzon velük, mert " most nincs idejük megismerkedni velem ".
Az ismerősöktől is visszahallottam már, hogy az anyukája nem túl kedvesen beszél rólam, pedig semmit se ártottam neki.
Az apukájával egyszer beszéltem telefonon akkor nagyon kedves volt, szóval tőle annyira nem tartok.
Szóval a helyzet az, hogy ma telefonáltak, hogy haza jött az ünnepekre, és holnap meglátogatnak minket ( meg se kérdezték, hogy ráérünk-e ), és keddig maradnának.
A barátom szerint " tök klassz, hogy meg szeretnének ismerni ".
Viszont ez túl hirtelen nekem. Főleg, hogy teljes menü rendelést adtak le, mint, ha valami szállodába mennének.
Egy részt szeretném megismerni őket, más részt pedig tartok tőlük.
22/L
Jajj, de aranyosak vagytok!
Én bolond kihagytam, hogy egész idő alatt hazudozott nekem! 20 évesen egy osztrák gazdag csajt elakart venni feleségül, de a lány szülei okosabbak voltak, mint mi. Nekem mindig azt mondta, hogy csak pár hetes kapcsolatai voltak, és azért nincs Ausztriába a szüleivel, mert önálló akar lenne.. közbe meg ott már mindenki tudja, hogy mekkorra patkány.
Azért is nagyon rosszul éruem magam, mert a keresztanyukáját is nagyon megszerettem, szinte a legjobb barátnőm lett és ő is segített neki, őt se érdekelte, hogy milyen szinten kihasznál.
Bár, azt se értem, hogy miért segített felújítani a házat, ha ennyire gyűlöl itt lakni, és, ha minden szava hazugság volt akkor miért hagyta, hogy a szülei ide jöjjenek? Ennyire nem érdekelte most már, hogy lebukik? Mikor összeálltak a dolgok a fejembe és neki estem csak vigyorgott, és nem is próbálta megmagyarázni, hogy miért tette ezt. Még ennyibe se nézett! 100%, hogy még meg is csalt, hisz nem szeretett.
Nehéz lesz ezen túl lépnem, de szerencsére nem maradtam egyedül, mert a hugom ide költözik, de ez csak minimálisan enyhíti a fájdalmamat.
(20:09-es vagyok)
Tejóég, Szűzanyám...Egyre gázabb a gyerek :D. Ha Ausztriából hazajött (menekült...) akkor tényleg nagyon megutálhatták ott (de biztos nem ok nélkül :D), meg gondolom nem fűlött a foga a melóhoz. Mondjuk van esze, hogy el akarta venni a lányt, tuti az állampolgárságra hajtott (az már csak mellékes, hogy sajnos az ilyen szemetek miatt ítélnek el minket Ausztriában :(((). Most már itt is megutálta eléggé mindenki, mehet vissza a szüleihez :D. Még pár lánynál próbálkozik, aztán maradnak az ottani stúdiók (=kb kuplerájok) :).
Sokkal jobb lesz mostantól az életed, hogy ettől a görénytől megszabadultál :)
Köszi, hogy megírtad a folytatást, kíváncsi voltam.
Fel a fejjel!
hát ez az egész sztori nem semmi! köszi, h megosztottad! És szívből örülök, h az lett a vége, h kidobtad a srácot. nekem már az elején gyanús volt, h a szüleit védi, és szorgalmazza, h ők tehessenek szívességet azzal, h hajlandóak Téged megismerni.
Kislány, vannak nagy görények az életben, úgy kell felfogni, h legalább gyűjtöttél egy kis élettapasztalatot.
fiatal vagy, itt a tavasz, irány ki a természetbe túrázni, friss levegőt szívni, bulizni, ismerkedni, élvezni, h szabad vagy!
Huhhh... Kemény lecke volt, de ahogy a többiek írták, élettapasztalat, s inkább most, mint később...
Micsoda emberek... Örülj neki, hogy Te jobb vagy, s elég értelmes ahhoz, hogy ne hagyd, hogy lábtörlőnek tekintsenek, mert sajna van, aki azt is hagyja. Az elején olyan kis ártatlankának tűntél, mi legtöbben már a kezdeti szitut is épp elég tolerálhatatlannak ítéltük... Most már legyél okosabb és nagyon figyelj a jelekre, mert azért szerintem szinte mindig eléggé látszik, ki szeret és ki nem, de persze ehhez kell emberismeret, illetve bizonyos személyiségvonások is segíthetnek, egy kedves, alkalmazkodó lány közelében tovább rendben mehetnek a dolgok... Remélem, a jövőben jobban mennek majd a dolgok, s nemcsak hamarabb rájössz, ki milyen, de ami a fő, a szerencséd is nagyobb lesz és normális embert találsz, aki szeret és megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!