Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti erre hogyan reagálnátok?...

Ti erre hogyan reagálnátok? Nagyon parázok.

Figyelt kérdés

A barátommal 19 hónapja vagyunk együtt, egy féléve együtt is lakunk. Minden nagyon jó, de a szüleivel még sosem találkoztam személyesen, mert külföldön élnek. Így ismeretlenül is többször megbántott már az anyukája pl. a facebookon olyat írt a közös képünkhöz, ami nagyon rosszul esett nekem. Olyan is volt, hogy pár napra haza jöttek, és kérték, hogy a barátom nélkülem találkozzon velük, mert " most nincs idejük megismerkedni velem ".

Az ismerősöktől is visszahallottam már, hogy az anyukája nem túl kedvesen beszél rólam, pedig semmit se ártottam neki.

Az apukájával egyszer beszéltem telefonon akkor nagyon kedves volt, szóval tőle annyira nem tartok.

Szóval a helyzet az, hogy ma telefonáltak, hogy haza jött az ünnepekre, és holnap meglátogatnak minket ( meg se kérdezték, hogy ráérünk-e ), és keddig maradnának.

A barátom szerint " tök klassz, hogy meg szeretnének ismerni ".

Viszont ez túl hirtelen nekem. Főleg, hogy teljes menü rendelést adtak le, mint, ha valami szállodába mennének.

Egy részt szeretném megismerni őket, más részt pedig tartok tőlük.

22/L

2014. ápr. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
97%

Az egyáltalán nem megoldás, ha a kérdező hagyja el a SAJÁT otthonát, ami az ő családi tulajdona jogilag, hogy olyanok maradjanak ott, akiknek semmi közük a lakáshoz.

Ezt NE csináld, annyira elgyengíti a pozíciódat, hogy ennél jobban nem is lehetne.

2014. ápr. 19. 15:00
 42/57 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, hogy alakult végül?
2014. ápr. 19. 16:21
 43/57 anonim ***** válasza:
52%
ha kirakja őket az sem diplomatikus. én biztos lelépnék inkább, ez nem pozíció kérdése. legközelebb meg úgyse engedem meg hogy betegyék a lábukat,még ha a barátom kér rá, akkor se... ja és ha nem véd meg, akkor elgondolkodnék egy szakításon is...mert ez a későbbiekre is kihathat. ekkor mutatkozik meg, hogy ki társ a rosszban is...
2014. ápr. 19. 16:58
 44/57 anonim ***** válasza:
Majd irjal,legyszives,nagyon kivancsi vagyok en is,hogy alakult!Minden jot kivanok es szep Husvetot,a" vendegek "ellenere is!
2014. ápr. 20. 01:18
 45/57 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy csak most tudok írni, de nem volt eddig időm/erőm.

Nem is tudom hol kezdjem.. Szerintem 22 év alatt nem aláztak meg ennyire, és ennyiszer, mint ezen a hétvégén.

Konkrétan a barátom alázott a legjobban. Semmibe nem állt mellém, inkább a szülei alá adta a lovat. Teljesen egyértelművé vált számomra, hogy 19 hónapig csak arra kellettem neki, hogy kihasználjon, legyen hol laknia.

Képes volt szidni az apámat, aki mindenbe segített neki.Alig voltunk együtt, de segített anyagilag abban, hogy le tudja rakni a jogsit, amikor kocsit vettünk akkor is apukám volt az egyetlen, aki azt mondta, hogy segít megvenni, neki köszönheti azt, hogy nem lett 23 évesen egy hajléktalan senki.

Most már örülök, hogy jöttek a drága szülei és végre kimutatta milyen egy undorító ember valójában.

A szülei már szombat este önelégülten tovább álltak, hogy más hol is vitát tudjanak generálni, a mocskos fiúk pedig majd a kukából összeszedheti a cuccait, mert ez a "porfészek" nem raktár.

Persze, én vagyok a hibás tudom nagyon jól.Nem kellett volna hagynom, hogy az orromnál fogva vezessen. Nagyon szégyellem is magam, hogy így be tudott csapni.

Később írok bővebben, ha érdekel valakit.

Köszönöm a sok bíztatást, tanácsot, és érdeklődést! Jó tudni, hogy itt még van kire/kikre számítani ilyen helyzetekben!

2014. ápr. 21. 19:35
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

Baxus....

Na, legalabb megszabadultal tole!

2014. ápr. 21. 19:48
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nem semmi a sztori.

A lényeg, hogy kinyílt a szemed.

na ugye, hogy nem közös volt a lakás...:) még szerencse.

Figyu, sok erőt a jövőben, ne hibáztasd magad, és legközelebb legyél óvatos, ismerd ki a fiút, mielőtt beköltözteted magadhoz.

Pihend ki magad!

2014. ápr. 21. 19:53
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Viszont legalább "csak" ennyi idő kellett hozzá, gondolj bele, milyen borzalmas lett volna, ha egy ilyennek szülsz gyereket. Megnéztem volna az arcát, amikor kidobáltad a cuccait. :D Jól csináltad, végre egy nő, aki kiállt magáért. Akármennyire is könyörög, vissza ne fogadd soha. Bújjon el anyuci fenekében.
2014. ápr. 21. 19:56
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Először is köszönöm, hogy megosztottad a "folytatást", nagyon kíváncsi voltam, mi sül ki ebből és hogy a barátod melléd áll-e (de úgy néz ki, hogy egy bu,nkó tuskó). A szüleit inkább nem is kommentálom, majd jópár év múlva úgyis azon kapják magukat, hogy a pici fiúknak még 50 évesen sincs senkije (és a nyakukon él), mert mindenkit elmarnak mellőle + a pici fiúk egy sutyerák, aki kihasznál másokat...

Tudom, hogy most pocsékul érzed magad és nagyon rossz érzés a megalázottság. Engem is megaláztak párszor nagyon csúnyán, bőgtem is rendesen, napokig kész voltam idegileg (hát még te most). Aztán rájöttem, hogy nem érdemes pár ge.nyó ember miatt ennyit depizni... Dobd ki a fenébe a gyerek cuccait, akkor legalább megkönnyebbülsz lelkileg :)), hadd kutakodjon a holmijaiért a kukában. Egyébként az ilyen kis haszonleső sza,rházik szoktak pár hónap múlva a földön csúszva könyörögni, hogy vegyék vissza (mert mégis csak jó volt az ingyen lakhely,ingyen kaja,mindenféle támogatás), de eszedbe ne jusson visszavenni! Fel a fejjel!

2014. ápr. 21. 20:09
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük, hogy folytattad a történeted, érdekel hogy alakul a későbbiekben!
2014. ápr. 21. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!