Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti erre hogyan reagálnátok?...

Ti erre hogyan reagálnátok? Nagyon parázok.

Figyelt kérdés

A barátommal 19 hónapja vagyunk együtt, egy féléve együtt is lakunk. Minden nagyon jó, de a szüleivel még sosem találkoztam személyesen, mert külföldön élnek. Így ismeretlenül is többször megbántott már az anyukája pl. a facebookon olyat írt a közös képünkhöz, ami nagyon rosszul esett nekem. Olyan is volt, hogy pár napra haza jöttek, és kérték, hogy a barátom nélkülem találkozzon velük, mert " most nincs idejük megismerkedni velem ".

Az ismerősöktől is visszahallottam már, hogy az anyukája nem túl kedvesen beszél rólam, pedig semmit se ártottam neki.

Az apukájával egyszer beszéltem telefonon akkor nagyon kedves volt, szóval tőle annyira nem tartok.

Szóval a helyzet az, hogy ma telefonáltak, hogy haza jött az ünnepekre, és holnap meglátogatnak minket ( meg se kérdezték, hogy ráérünk-e ), és keddig maradnának.

A barátom szerint " tök klassz, hogy meg szeretnének ismerni ".

Viszont ez túl hirtelen nekem. Főleg, hogy teljes menü rendelést adtak le, mint, ha valami szállodába mennének.

Egy részt szeretném megismerni őket, más részt pedig tartok tőlük.

22/L

2014. ápr. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
85%

Én sehova nem állítok be csak úgy kérdezés nélkül. Alap, hogy megkérdezem, hogy otthon vannak e, mehetnék e.

Megrendelni a kaját?! Pff. Maximum ha különleges betegség miatt diétázni kell, akkor és csak akkor.

2014. ápr. 18. 14:07
 2/57 anonim ***** válasza:
76%
Szolnék, hogy most nem alkalmas nekem, és kész. Ha rendes emberek, megértik.
2014. ápr. 18. 14:09
 3/57 anonim ***** válasza:
94%
Na ne, ez a tisztelet teljes hiánya. Megmondanám, hogy nem alkalmas. Nekem több napra vendég ne jelentse be magát, úgy, hogy meg sem kérdezi ráérünk-e! Ez nem hotel, hanem az otthonom. Neked is azt ajánlom, legyél határozottabb e tekintetben, mert amit a szülei csinálnak, az játszmázás, és jobb az elején tisztázni, hol-ki irányít! N30
2014. ápr. 18. 14:14
 4/57 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a barátom nagyon szeretné.

Persze neki könnyű, mert az ő szülei, és nem neki kell 4 féle kaját holnapra "rendelésre" megcsinálni.

Nem akarok senkit se megbántani, de nekem ez ilyen erőltetten nem fog menni.

2014. ápr. 18. 14:14
 5/57 anonim ***** válasza:
94%

Először is ha csak úri kedvük miatt rendeltek akkor olyat főz ami neked kényelmesebb és tudod hogy jól csinálod, másodszor azt mondod oké jöhetnek,de legközelebb szíveskedjenek előre szólni mert lett volna programod(akkor is ezt mond ha nem volt),hogy miért tedd mindezt?:

Mert ha most nem húzod meg a határt az anyósod a hátadra nő mint egy ronda púp és később sokkal nehezebb és fájdalmasabb a másikat leállítani,te vagy a házigazda tehát te szabod meg szépen-kultúráltan a szabályokat.

2014. ápr. 18. 14:17
 6/57 anonim ***** válasza:
76%
Én megcsinálnék kettőt a négyből, legyen kezdettől evidens, hogy jó házigazda szívesen vagyok, de alárendelt személy nem leszek. Ha nem tetszik nekik, lehet szállodába menni. Viszont ezt előre kéne valahogy megbeszélni a barátoddal, nehogy egy esetleges szóváltásban őmelléjük álljon.
2014. ápr. 18. 14:18
 7/57 anonim ***** válasza:
54%
Tiszteletlen, kivagyi tarsasag!
2014. ápr. 18. 14:19
 8/57 anonim ***** válasza:
98%

Hát csak annyit mondok: Kéz és lábtörést!

Ebben a helyzetben tanácsokat adni nem nagyon lehet, és megnyugtatni sem tudunk. Egyedül a viselkedésed fogja befolyásolni azt, hogy milyen lesz az első találkozás.

Ha túl kedves vagy, akkor nyalizol, ha túl közömbös akkor bunkó leszel, ha meg flegma, akkor ne is várd, hogy az áldásodat adják a frigyre.

Nos, egy dolog van, amit tehetsz: add önmagad! Jó, közhely, de tényleg! Biztos voltál már hasonló helyzetben, csak nem anyóssal. Az apósoktól nem kell parázni, kedvesek. Öltözz fel stílusosan, elegánsan, ne dobd ki a cicid, légy meggyőző és elragadó, de semmiképp ne nyalizz, mert annál rosszabb nincs. Én a helyedben (pláne hogy már megbántott egyszer anyuka, úgy hogy nem is ismer) úgy csinálnám a "megrendelt vacsorát", ahogy nekem ízlene (pl. ők pörköltet akarnak galuskával, de te azért is tésztával csinálod, vagy a gyümölcstortába epret akarnak, de te nem teszel bele.) szóval azért add a tudtára azt, hogy attól, hogy ők vendégségbe jöttek, azért még te vagy az asszony a háznál és te irányítasz a konyhában.

Egyébként mi az, amit a képetek alá írt, ha szabad megkérdezni?

Jah és, ha bunkó veled, vagy ha folyamatosan szekál és megjegyzéseket tesz, amik neked rosszul esnek,( az első 2-3 alkalommal még szépen mosolyogj és ne dühöngj, de negyediknél már) nyugodtan felállhatsz az asztaltól és megköszönheted magadnak a finom ételt. Azért neked sem kell eltűrnöd mindent!

Jó lesz egyébként biztosan! :) A párod, ha fontos vagy neki úgyis megvéd, szóval no para! :))))) Majd írd meg hogy sikerült! ;)

2014. ápr. 18. 14:21
 9/57 anonim ***** válasza:
94%
És milyen menüt adtak le?
2014. ápr. 18. 14:22
 10/57 anonim ***** válasza:
95%
Jó, akkor főzzön ő, te meg nézd egy sex on the beack koktéllal a kezedben:)
2014. ápr. 18. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!