Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti erre hogyan reagálnátok?...

Ti erre hogyan reagálnátok? Nagyon parázok.

Figyelt kérdés

A barátommal 19 hónapja vagyunk együtt, egy féléve együtt is lakunk. Minden nagyon jó, de a szüleivel még sosem találkoztam személyesen, mert külföldön élnek. Így ismeretlenül is többször megbántott már az anyukája pl. a facebookon olyat írt a közös képünkhöz, ami nagyon rosszul esett nekem. Olyan is volt, hogy pár napra haza jöttek, és kérték, hogy a barátom nélkülem találkozzon velük, mert " most nincs idejük megismerkedni velem ".

Az ismerősöktől is visszahallottam már, hogy az anyukája nem túl kedvesen beszél rólam, pedig semmit se ártottam neki.

Az apukájával egyszer beszéltem telefonon akkor nagyon kedves volt, szóval tőle annyira nem tartok.

Szóval a helyzet az, hogy ma telefonáltak, hogy haza jött az ünnepekre, és holnap meglátogatnak minket ( meg se kérdezték, hogy ráérünk-e ), és keddig maradnának.

A barátom szerint " tök klassz, hogy meg szeretnének ismerni ".

Viszont ez túl hirtelen nekem. Főleg, hogy teljes menü rendelést adtak le, mint, ha valami szállodába mennének.

Egy részt szeretném megismerni őket, más részt pedig tartok tőlük.

22/L

2014. ápr. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
87%

6. válaszoló.

Az már elég nagy baj, ha nem a szerelme mellé, hanem a "kivagyokén" anyukája mellé áll. Jó oké, lehet a család mindenek előtt, de azért már új családja van a fiának, aki mellett ki kell, hogy álljon, mert elvileg ő a választottja. Én ha anyámat keresném a nőkben, akkor elég nagy gáz lenne a helyzet...

2014. ápr. 18. 14:27
 12/57 anonim ***** válasza:
71%

De mi a menü???

Mert abból ki lehetne deríteni, hogy tényleg szívató pályán vagy-e!!?

2014. ápr. 18. 14:50
 13/57 anonim ***** válasza:
98%

Itt ülök tágra nyílt szemekkel, pedig már láttam egysmást.

Menürendelés??? Nem főznék semmit s közölném, hogy még mindig le vagyok fagyva, halkan legyenek. Most komolyan, ez nagyon illetlen viselkedés, tuti nem hagynám. Ez nem így megy rendes helyeken.

Amúgy miért nem a srác főz? Jobban ismeri a szülei ízlését.

Én tudok főzni, de a saját szánk íze szerint s bizonyára van sok étel, amiről fogalmam sincs, én sosem ettem. Ha speciális étrenden van valaki, azt még tudnám kezelni (kivéve, ha húst kellene készítenem, az nem az én műfajom, bár zsírba belepottyantani még menne, az pedig teljesen jó), de hogy komplett menüsor... S mivel nincs jó kapcsolat, sőt idegenek, főleg nagy pofátlanság bejelenteni, hogy jönnek, maradnak, menüsor...

Megáll az eszem.

2014. ápr. 18. 14:50
 14/57 anonim ***** válasza:
20%

Tekintve, hogy a barátod nagyon örül neki, most az egyszer, igaz, fogcsikorgatva, de megcsinálnám, 'adnék egy esélyt' a szülőknek. Mondjuk nálam eléggé rossz pont, hogy miket mondanak rólad, és hogy gyakorlatilag kiadták a házi feladatot, mert ők 'megtisztelnek' titeket a jelenlétükkel. Vagyis inkább a fiukkal szeretnének lenni, csak ugye Te is ott vagy... :(

Add magad, amilyen vagy, a barátod is látni fogja, hogy Te mindent megtettél, de mindneképp magyarázd el a párodnak, hogy finoman tálalja a kedves szülőknek: ha legközelebb jönnének, azt mondják jóval előre, mert ez a mostani szitu a tipikus tegnapra kell, de azonnal. Fel a fejjel, ezen is át kell esni egyszer!

2014. ápr. 18. 14:51
 15/57 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és készülj fel arra, hogy hiába lesz isteni a menü, anyós vagy ott, vagy a fiának fogja szidni. Ez a 'kisfiam, hát, nem találtál jobbat?' Mégegyszer, kitartás! -előző-
2014. ápr. 18. 14:52
 16/57 anonim ***** válasza:
72%
jav.: anyós jelölted *
2014. ápr. 18. 14:53
 17/57 A kérdező kommentje:

A képünk egy gyönyörű strandon készült, amihez először ezt írta:

" Fiam te nagyon jól nézel ki a fotón, a többihez nem szólnék hozzá."

Kb. egy hét múlva még hozzászólt, amit nem láttam,mert a barátom egyből törölte, de később elmondta, hogy valami ilyesmit írt: " remélem nem mindent te fizetsz, mert drága helynek tünik, és van aki nem érdemli meg."

A barátom keresztanya egyszer mesélte, hogy azt mondta nem örül, hogy velem van, mert még egy rendes végzettségem sincs. (Eladó vagyok)

Az anyukája kérte, hogy csinálja babgulyást, mert a lányáét nem szereti. Kérdezte a barátom, hogy van -e egyéb kérésük, na akkor elkezdték sorolni, hogy somlói galuskát, de ne a babapiskótásat, húsospalacsintát, mert az az apukája kedvence, és valami mákos finomságot, mert mákot nem lehet Ausztriába kapni, és nagyon szeretik.

Ebből max. a húsospalancsinta és a somlói jöhet szóba, mert időm sincs, és még sose csináltam babgulyást ( igen, azt kihagytam, hogy eszméletlen béna vagyok a konyhába).

Most azt beszéltük meg a barátommal, hogy az első rossz megjegyzés után meg mondja, hogy vagy normálisak, vagy elmennek.

Már most érzem, hogy nem lesz egyszerű ez a pár nap.

2014. ápr. 18. 14:56
 18/57 anonim ***** válasza:
98%
A hozzászólások ismeretében mostmár...én sem csinálnám meg, csak 2 fogást. Azért ez elég durva. De hidd el, csak azért utál, mert jól megvagytok és szereted a fiát, de egyébként semmi baj sincs veled. Legyél erős, az ilyen anyukához kötél idegzet kell. Ha eléri a célját és befordulsz, örömtáncot fog járni, szóval ne hagyd magad.
2014. ápr. 18. 15:01
 19/57 A kérdező kommentje:

Szerencsére csak ezt a pár napot kell majd kibírnom, mert utána legalább nyár végéig nem jönnek.

Talán kicsit túl is reagálom, hisz én se ismerem őket, lehet nagyon rendesek csak így neten jött le rosszul.

Köszönöm az összes tanácsot, megpróbálom megfogadni, ha szükség lesz rájuk!

2014. ápr. 18. 15:09
 20/57 anonim ***** válasza:
98%
Nem túloztad el, rossz az, hogy még 3 mondatot sem váltottatok élőben, de már utálnak.. Ha meg az apukája is utálkozna, akkor lenne nagy gond, így csak szimplán a kedves anyuka féltékeny, hogy van az a nő a földön, akit a kisfia szeret! :)
2014. ápr. 18. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!