Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti erre hogyan reagálnátok?...

Ti erre hogyan reagálnátok? Nagyon parázok.

Figyelt kérdés

A barátommal 19 hónapja vagyunk együtt, egy féléve együtt is lakunk. Minden nagyon jó, de a szüleivel még sosem találkoztam személyesen, mert külföldön élnek. Így ismeretlenül is többször megbántott már az anyukája pl. a facebookon olyat írt a közös képünkhöz, ami nagyon rosszul esett nekem. Olyan is volt, hogy pár napra haza jöttek, és kérték, hogy a barátom nélkülem találkozzon velük, mert " most nincs idejük megismerkedni velem ".

Az ismerősöktől is visszahallottam már, hogy az anyukája nem túl kedvesen beszél rólam, pedig semmit se ártottam neki.

Az apukájával egyszer beszéltem telefonon akkor nagyon kedves volt, szóval tőle annyira nem tartok.

Szóval a helyzet az, hogy ma telefonáltak, hogy haza jött az ünnepekre, és holnap meglátogatnak minket ( meg se kérdezték, hogy ráérünk-e ), és keddig maradnának.

A barátom szerint " tök klassz, hogy meg szeretnének ismerni ".

Viszont ez túl hirtelen nekem. Főleg, hogy teljes menü rendelést adtak le, mint, ha valami szállodába mennének.

Egy részt szeretném megismerni őket, más részt pedig tartok tőlük.

22/L

2014. ápr. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
91%

párod hány éves?

előtted voltak bnői vagy anyuka őket is kicsinálta?

2014. ápr. 18. 18:39
 32/57 A kérdező kommentje:

26- A szüleim örököltek egy kis lakást ebbe élünk, de a barátommal közösen csinosítottuk ki.

Egyébként Ő 24 éves, és nem egy "pénzes zsák".

Fegyveres biztonsági őr, de hivatalosan nem ez a végzettsége.

Voltak előttem barátnői, de egyik se volt túl komoly, így nem mutatta be nekik őket. Pedig akkor most kicsit könnyebb lenne.

Őszintén már a sírás kerülget az egésztől. Sikerült is összevesznünk, mert a barátom azt akarja, hogy minden tökéletes legyen. Nem érti meg, hogy nincs 120 kezem, és egyszerre nem tudok 50 dolgot csinálni.

Mikor meg átjött a hugom segíteni akkor a fejemhez vágta, hogy nem veszem komolyan a szülei " első lépését felém. "

Bocsi, ha sok hibával írtam, vagy valamelyik kérdésre nem válaszoltam, kicsit kapkodva gépeltem.

2014. ápr. 18. 19:29
 33/57 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj, ne keseredj el. Neked itt nem kell senkinek se megfelelni.

Te a barátod barátnője vagy, nem az anyósodé.

Nem szabad, hogy már a távolból ilyen hatással legyen rád.

Amennyit nyugodtan, stresszmentesen meg tudsz csinálni, azt megcsinálod, a többit nem.

Tehát a lakás a tied, ők egy szót sem szólhatnak, nem is értem, hogy mernek a te lakásodba menni ezek után.

Még úgy sem mernék ott lakni a helyükben első találkozáskor, ha nem csinálta volna ezt az anyós.

Figyelj, itt nem neked kell megfelelni, őnekik kellene megfelelni neked, ha a fiuk ingyen lakik nálad.

2014. ápr. 18. 19:49
 34/57 A kérdező kommentje:

Végülis a barátom lakása is, mert sokat segített a felújításban.

De itt az a legnagyobb baj, hogy szinte ránk törnek.

2014. ápr. 18. 20:01
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért barátod is gondolkodhatott volna, hogy nem egy nappal érkezés előtt kellene leadni a menüt, meg akkor belejelentkezni, hogy napokig ott alszanak.

Jönnének vnap ebédre és kész. Hidd el, lesz itt vita bőven!

2014. ápr. 18. 20:04
 36/57 anonim ***** válasza:
97%

Ja persze, segített a felújításban. De ingyen lakhat ott, nem kell érte albérletet fizetnie. Nem a barátod ellen akarlak hangolni, egyáltalán, csak azért nem mondható, hogy az ő tulajdona lenne a lakás. Gondolom, ehhez a te szüleidnek is lenne egy-két szava.

Egy lakást nem lehet csak úgy előteremteni a semmiből.Az a te családodé, és hiába, hogy segített a felújításban, akkor sem a barátodé. Ha a szülei úgy kezelnének a saját lakásodban, mintha te lennél a betolakodó, az ellen egész nyugodtan tiltakozhatsz.

És nem meghívott vendégeid, hanem ők tolakodnak be.

Nem kell körülöttük ugrálnod. Szerintem próbáld meg lazábban felfogni. Sok sikert!

2014. ápr. 18. 20:05
 37/57 anonim ***** válasza:
98%
Mivel tiéd a lakás, nyugodtan kidobhatod őket, ha nem viselkednek veled normálisan.
2014. ápr. 18. 20:11
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Előttem már nagyon jókat írtak. Még annyit tennék hozzá, hogy majd mindenképp írd le, hogy mi volt :)
2014. ápr. 18. 23:25
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon komolyan: most NE hagyd magad. A barátoddal szemben sem. Én könnyen beszélek, mert nagy pofám van és hasonló esetben köthetné a gatyáját mind a párom, mind az anyja. (hála Istennek rettentő rendes anyósom van, igazi főnyeremény, és a párom sem szekálna olyasmikkel, amikkel téged a tied)

Még ha távol is áll tőled a nyílt konfliktusba keveredés, most akkor is muszáj lesz meglépni. Állj a sarkadra!

Majd írd meg, hogy ment, nagyon kíváncsi vagyok.

2014. ápr. 19. 12:26
 40/57 anonim ***** válasza:
94%

Ajj csajszi :(

Igaza van annak, aki azt írta, hogy az első találkozónak egy étterembe vagy egy kávézóba kellett volna megtörténnie, nem így! :S

Erre viszont a barátodnak kellett volna figyelnie. Na mindegy... már ezen változtatni nem lehet.

Itt sokan kiakadtak, meg hőzöngésre bíztattak, de biztosan nem lesz olyan vészes a helyzet. :) vagy pedig tényleg azt csinálod (amit korábban valaki írt) hogy 2-3 beszólásra még mosolyogsz és a negyediknél megköszönöd magadnak a csodás menüt és felállsz az asztaltól és elmész egy barátnődhöz, akinél ottalszol aznap este.

Készülj fel a B tervekre, de azért bizakodjunk, a jó végkimenetelben! :) Nem lesz baj! Minden jó lesz, csak nyugodj le egy kicsit! :)) Sok sikert! 

2014. ápr. 19. 13:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!