Ti is minden egyes 7vegen kell menjetek anyosotokhoz es ott egy egesz napot vegeig jo pofizni?
Dehogy! Miért lenne minden hétvége az övüké? :S
És a te családod? Barátok? Közös program a férjeddel?
És neki ez jó így? :S
Dehogy :D
főleg mert messze lakunk, kéthavonta járunk kb.
Koszonom a valszokat, igen reg ki kellett volna mar nyissam a szamat.Igen, anyosomnak ez igy normalis, ha netan nem mennek kezdodik a lelkiterror, ami persze a fian fog.Mostanaban kihagyom nem megyek, de igy is rossz, mert a ferjem es gyerekeim mennek en meg otthon vagyok!
Szornyu, ha beszeltem is rola a ferjemnel ugyis suket fulekre talalok!Van amikor birom ezt a helyzetet, de van amikor (mind most is)nagyon kikeszulok!ES tudom, hogy csak en tudok ezen valtoztatni, de sajnos egyedul nem tudok, ha a ferjem is segit!
Mi az hogy, még a keresztszüleihez is menni kell, nem kötelező jelleggel, de ha mi nem megyünk, akkor ők állítanak be, mert félnek, hogy éhezünk :D
Szerencsére normálisak, semmi rosszindulat nincs bennük, sőt. De azért így is teher néha. Jó lenne egy igazán semmit tevős hétvége, amikor sehova nem kell menni, csak itthon pakolászhatnánk, tehetnénk, amit szeretnénk :)
Még az kéne...30 km-re lakunk vidéken. Ők Pesten. Nem vagyunk rosszban de ez túlzás...havonta 1x megyünk. Amikor szülinapja van, akkor azt a napot használjuk látogatásra:) így nem kell kétszer menni 1 hónapban:D én legutóbb pl nem voltam, mert lázas beteg voltam. De amúgy szoktam menni a férjemmel.
Amikor a férjemnek szülinapja van akkor ők jönnek, így abban a hónapban mi nem megyünk.:)
Most szombaton sem kifejezetten anyósékhoz megyünk, hanem anyós édesanyjának a szülinapjára:) szóval most is egybe van kötve mással a dolog, mert a szülinapon ugye ők is ott lesznek a sógornőmmel együtt.
Egyszer ülj le a férjeddel teljesen komolyan. Beszélgess vele arról, hogy ez nem normális, és a hétvégék nagyobb részének rólatok kellene szólnia.
Ha nem találtok megoldást, akkor ő menjen a gyerekekkel, te meg szervezz a barátaiddal programot. Ha ennyire nyámnyila....van egy olyan érzésem hogy az anyja kényszeríti....szóval beszélj vele, hogy álljon a sarkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!