Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Megcsalás vagy játék? Mit...

Megcsalás vagy játék? Mit szólnál, ha a férjed/feleséged kitalálná, hogy menjetek el swinger club-ba?

Figyelt kérdés
Swinger club : mindenki mindenkivel szexel(het). Nem kötelező, de lehet társat keresni, hogy hármasban/négyesben/többesben szexelhess(ünk).
2010. aug. 3. 00:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem megcsalás. De ha nyitott a házasság, akkor játék.
2010. aug. 3. 00:38
 2/26 anonim ***** válasza:
85%

Ha mindkettőt vonzza a dolog és mindkettő akarja (őszintén, szívből, magától, és nem csak a másik kedvéért!!!) akkor nem megcsalás. A megcsalás = átverés - ide meg együtt mennének.

Persze más kérdés, hogy ami először jó ötletnek tűnik, az utólag milyen érzéseket fog kiváltani! Ezt senki nem garantálja...

Ha az egyik elmegy a másik háta mögött, az megcsalás. Az is, ha az egyik rákényszeríti, vagy nyilvánvaló ellenérzései ellenére belerángatja a másikat.

2010. aug. 3. 00:39
 3/26 anonim ***** válasza:
36%
aki nem prűd és nem erkölcsmániás az bevállalhatja de tisztában kell lenni a következményekkel:féltékenység,nemibetegségek stb stb amúgy nem sokban különbözik a nyitott házaságtól ott is szexelhetsz bárkivel.
2010. aug. 3. 00:40
 4/26 anonim ***** válasza:
67%

Én már voltam, megvan a maga "romantikája". Lehet játéknak is tekinteni, de "küzdelemnek" is, hogy magadon tartsd a férjed/feleséged érdeklődését, ha nem te vagy a gondolat megalkotója, hogy próbáljátok ki. Ha el is mentek, nem kell semmi olyannak történnie, amit nem akartok. Körülnézni is el lehet menni, és ha megéreztek egy olyan hullámhosszt, amit élvezni is tudtok akkor és ott, azt csináljátok, amihez kedvetek van. Tapasztalatnak jó.

Magam részéről érdekes élmény volt. Nézhettek kislánynak, de én nem tudtam soha az életben, hogy létezik ilyen club. Egy társasággal ismerkedtem meg az akkori barátommal, és ők vittek el kocsival, mondván menjünk egy másik helyre. Úgy hullott minden egyszerre az ölembe, a szekrénykulcs, a meztelen emberek látványa. De meg kell mondanom tetszett. Nyitott vagyok új élményekre és tapasztalatokra.

2010. aug. 3. 00:43
 5/26 anonim ***** válasza:
59%
Ha mindenki mindenkivel, akkor csaj csajjal, pasi pasival? Na nem, ez már undorító.
2010. aug. 3. 00:45
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Ha mindketten akarjátok okés. Csak azon gondolkodjatok el, hogy más fantáziálni valamiről, és más átélni ugyanazt a való világban.
2010. aug. 3. 00:54
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Megcsalás vagy nem de én nem bírnék ilyet tenni. Engem senki nem érdekel úgy a páromon kívül és őt se tegyen ilyet!
2010. aug. 3. 00:55
 8/26 anonim ***** válasza:
63%
A párcsere nem megcsalás hisz a másik bele egyezésével történik. De kezdésnek nem ajánlom a swingert!!!!!!!!!
2010. aug. 3. 11:57
 9/26 anonim ***** válasza:
58%
lehet úgy is, hogy csak egymással foglalkoztok, néhányan meg néznek, illetve ti néztek egy párt. így már nem megcsalás.
2010. aug. 3. 12:49
 10/26 anonim ***** válasza:
77%
az én fogalmaim szerint, megcsalás... biztosan melegebb éghajlatra küldeném a férjemet, ha ilyennel állna elő... de hála égnek ő soha nem fog...
2010. aug. 3. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!