Megcsalás vagy játék? Mit szólnál, ha a férjed/feleséged kitalálná, hogy menjetek el swinger club-ba?
Ha mindkettőt vonzza a dolog és mindkettő akarja (őszintén, szívből, magától, és nem csak a másik kedvéért!!!) akkor nem megcsalás. A megcsalás = átverés - ide meg együtt mennének.
Persze más kérdés, hogy ami először jó ötletnek tűnik, az utólag milyen érzéseket fog kiváltani! Ezt senki nem garantálja...
Ha az egyik elmegy a másik háta mögött, az megcsalás. Az is, ha az egyik rákényszeríti, vagy nyilvánvaló ellenérzései ellenére belerángatja a másikat.
Én már voltam, megvan a maga "romantikája". Lehet játéknak is tekinteni, de "küzdelemnek" is, hogy magadon tartsd a férjed/feleséged érdeklődését, ha nem te vagy a gondolat megalkotója, hogy próbáljátok ki. Ha el is mentek, nem kell semmi olyannak történnie, amit nem akartok. Körülnézni is el lehet menni, és ha megéreztek egy olyan hullámhosszt, amit élvezni is tudtok akkor és ott, azt csináljátok, amihez kedvetek van. Tapasztalatnak jó.
Magam részéről érdekes élmény volt. Nézhettek kislánynak, de én nem tudtam soha az életben, hogy létezik ilyen club. Egy társasággal ismerkedtem meg az akkori barátommal, és ők vittek el kocsival, mondván menjünk egy másik helyre. Úgy hullott minden egyszerre az ölembe, a szekrénykulcs, a meztelen emberek látványa. De meg kell mondanom tetszett. Nyitott vagyok új élményekre és tapasztalatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!