Megcsalás vagy játék? Mit szólnál, ha a férjed/feleséged kitalálná, hogy menjetek el swinger club-ba?
Köszönöm a válaszokat! És mi a helyzet, ha az illető pasi elvesz feleségül egy látens leszbikust,de ez csak évekkel később derül ki, így inkább elvinné egy swinger clubba "kóstolgatni", semmint hogy kialakítson egy érzelmi-szexuális kapcsolatot egy másik nővel. Hátha alábbhagy az érdeklődése az azonos neműek iránt.
Tegyük fel, hogy a férfi igazán nagyon szereti a feleségét, nem akar "félrekettyinteni", inkább végignézné, hogy a neje mit művel egy másik nővel, csak ne hagyja el őt meg a gyerekeket...
Talán működhet a dolog így is de lényeg inkább az,hogy szeret-e még téged?A másik dolog biszex csajt válasszatok
a leszbikus lehet,hogy elvenne tőled.
Én nem mennék vele, és nem is díjaznám, ha ilyennel állna elő.
Ez megcsalás, és nekem undorítóbb, ha a szemem előtt akarja csinálni, mert ez egy "játék".
Nekem ez fájna. Ha félre akar du.gni, akkor csinálja diszkréten, ha már mindenképpen akarja, ne a szemem előtt.
Vagy örülnöm is kellene neki, hogy milyen jól érzi magát?
Na, nem köszi!
ez nekem már a perverzió kategória.
ha a hátam mögött csal meg, az kevésbé érdekel, mintha a szemem előtt.
nekem pedig nincs kedvem mindenféle jöttmenttel szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!