Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Úgy érzem anyósom neheztel...

Úgy érzem anyósom neheztel emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

150 km-re élünk anyósoméktól. Kb. havi egyszer megyünk haza, attól függ, hogy alakulnak a hétvégék.

Úgy alakult, hogy húsvétra nem tudunk hazamenni, részben miattam. A párom meg (természetesen) úgy döntött, hogy velem tölti a hétvégét. Nem szólt semmit az anyósom, de naponta azért felhívja, hogy megkérdezze, nem-e megyünk haza, a vége pedig mindig egy "NA JÓ"-olyan ízes hangnemmel, hogy érzem, baja van.

Felajánlottuk, hogy jöjjenek ők, de azt mondta anyósom, ő húsvétkor nem megy máshoz vendégségbe...

Tényleg sokat segítenek nekünk, mert a párom még tanul (6. éves), de úgy érzem ez a harag most nem jogos.

2014. ápr. 16. 08:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%

Nekem nem logikus: ha miattad nem tudtok menni, akkor neked programod van, amin a párod nem vesz részt. Vagy nem?

Egy napra sem tud lemenni?

2014. ápr. 16. 08:48
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
ha ő nem megy húsvétkor vendégségbe, akkor tőletek miért várja el? ... mert ha az ő részéről ez vendégség, akkor a tiétekéről is az ... a rokoni szálak nem csak egy irányba érvényesek :)
2014. ápr. 16. 08:51
 3/20 A kérdező kommentje:

Mindkét nap délelőtt van dolgom, tehát a délutánom szabad, meg a hétfőm.

Egy napra nem tud menni, mert jelenleg nincs saját autónk.

Meg amúgy is ritkán van "szabad hétvégénk", legalábbis én ritkán vagyok itthon hétvégén, hétközben alig találkozunk, többnyire csak este. Nem értem, miért baj, ha együtt szeretnénk tölteni az időt.

2014. ápr. 16. 08:52
 4/20 anonim ***** válasza:
37%

Pont a lényeget nem írtad le, hogy mi miatt nem tudsz menni.

Mert ha azért nem mész, mert meg akarod nézni a kedvenc sorozatod utolsó részét, akkor jogosan haragszik az anyós. De ha életmentő szívműtéted lesz, akkor nyilván más a helyzet.

2014. ápr. 16. 08:53
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát ez az :)
 6/20 A kérdező kommentje:
dolgozom.
 7/20 A kérdező kommentje:
4-es nagyon vicces vagy!
2014. ápr. 16. 08:54
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Akkor meg nem kell kertelni meg magyarázkodni: meg kell mondani anyósodnak, hogy szeretnétek kettesben lenni, mert fiatal párként erre néha szükségetek van. Ennyi.
2014. ápr. 16. 08:56
 9/20 A kérdező kommentje:
De én tényleg szerettem volna ha jönnek. Szívesen láttam volna őket.
2014. ápr. 16. 08:58
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Miért vagyok vicces? Sehol nem írtad, hogy dolgozol, hanem csak azt, hogy dolgod van.
2014. ápr. 16. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!