Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek ez hogy esne?

Nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés

Egyik héten lejöttek nálunk az anyósomék(ritkán szoktak évente)én készültem sütöttem, főztem, nagytakarítást csináltam(Egyébként dolgozom minden nap és babás is vagyok) Szóval minden nap takarítok, de nem szoktam minden nap portalanítani meg hasonlók, de szerintem ez normális. Mielőtt jöttek, megtettem a portalanítást, de a konyhaszekrényemen egy kicsike polcot kihagytam. Mondta, hogy segít nekem mosogatni, hagytam. Ő pedig meglátta a port a szekrényen és rögtön elkezdte törölni és csak utána kezdett el mosogatni, majd a nem polcos részt, ahova lehet pakolni elkezdte súrolni, ami tiszta volt. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, rosszul esett. A polc poros volt, de én ha ilyet láttam volna, nem kezdtem volna törölni a helyében.

Sztem nem bír engem, pedig igyekeztem.

2014. ápr. 15. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Ne foglalkozz vele,örülj, hogy ritkán találkoztok.
2014. ápr. 15. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Ennél nagyobb bajod sose legyen:)
2014. ápr. 15. 18:01
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Megértelek,de ne foglalkozz vele.
2014. ápr. 15. 18:21
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Én ilyeneken nem húzom fel magam.
2014. ápr. 15. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem ismerik egymást, felületesen csak. Jóllehet az anyós csak jót akart, de nem tudta mit okoz vele. Beszélgetni, ismerkedni kellene. A válaszolók a nagy eszükkel megint az utálkozást teszik meg alaphangnak. Biztos ez, biztos az, lényeg, hogy ellentét legyen. Egyikben sem merül fel az, amivel kezdtem. Reménytelenek vagytok picikét.
2014. ápr. 15. 18:38
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagyok biztos benne, hogy anyósod az irántad való utálatból törölte le a polcot, és súrolta a szekrényt, főleg, hogy közben mosogatott. Én mosogatáskor automatikusan letörlöm a konyhapultot is, - tehát anélkül, hogy ezen egyáltalán elgondolkodnék. Esélyes, hogy a polccal ugyanez volt a helyzet, mosogatott, látta, hogy a polc poros, letörölte, kész.

Írod, hogy te nem törölted volna le, hát nem vagyunk egyformák. Ezek szerint én is olyan vagyok, mint az anyósod, - és nyugodtan hidd el, én egyáltalán nem utállak téged. :)

2014. ápr. 15. 18:53
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem, hogy rosszindulatból törölne az ember polcot - aki igen, az inkább megjegyzéseket tesz vagy rosszallóan néz, vagy a hátad mögött említi meg.

Mint már mások is írták, sok embernek automatikus, hogy ilyenkor letörlik a polcokat, pultot is, valószínűbbnek tartom, hogy csak segíteni akart. Főleg az idősebbekknél jellemző ez egyébként, hogy kérdés nélkül megejtik ezeket, mert nekik ez alapvető. Nem kell többet belelátni...

Ha nem jó a viszonyotok, akkor valóban beszélgetni kéne és gyakrabban találkozni. A férjed sem látogatja a szüleit? Hogy-hogy nem is ismered szinte őket, mikor hozzámentél a fiukhoz? Nekem ez annyira elképzelhetetlen.

2014. ápr. 15. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
94%

én se hiszem, hogy rosszindulatbol csinálta volna.

az édesanyám pont ilyen, szinte razziázik a szemével, ha lát valahol valamit, egy kis pokhálot, szöszt, bármit.. el kezd takaritani, mindegy, hogy nálam, vagy a szomszédnál, vagy a barátnöjénél. mi ezt már megszoktuk (ugy ahogy).

mostmár én is ugyanezt csinálom nála, de csak azért,mert tudom, hogy ö azt hiszi magárol, hogy makulátlan. :))

2014. ápr. 15. 19:43
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell kreálni a problémát, főleg nem nagy szavakat használni, és ennyiből leszűrni hogy nem bír téged " hiába igyekeztél". Ez olyan mintha azt írtad volna ki: Unatkozok szapuljuk az anyósomat amiért lemerte törölni a polcot.

Ha mosogatok, nem mindennap, mivel szüleimmel élek. Állandóan letörlöm a munkapultot, az asztalt a gáztűzhelyt és a kávéfőzőt és a tálcát mert ezeken annyira hamar megül a por. :)

Ez alap dolog, hidd el ő nem kereste a problémát.

2014. ápr. 15. 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Lehet csak segiteni szeretett volna. Meg lehet az gondolta, hogy azt nem erted el es ne is eroltesd meg magad terhesen. Szerintem nem kell ezt tul gondolni ;)
2014. ápr. 15. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!