Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért utal a párom édesanyja?

Miért utal a párom édesanyja?

Figyelt kérdés

8 honapja van uj parom,van egy 4 eves fiam is.Elég hamar osszekoltoztunk parommal.Eloszor a szuleihez mentunk.Alig hogy bekoltoztem,mar celozgatott,mikor megyek melozni, fiam mikor megy oviba. Celozgatasai azok voltak, hogy egy idegen kisfiut ugy nem fog szeretni,mint a sajat unokait. Parom noverje es csaladja is ott elnek,fent az emeleten. Probaltam alkalmazkodni,segiteni, fozni,mosni,takaritani,kerbe kimentem segiteni stb.

Rokkant nyugdijba vagyok,nem konnyu elhelyezkednem,foleg mig fiam nem ovis. Szeptemberbe megy. Noverbe kozepen volt utolso csunya veszekedesunk, fejemhez vagta hogy nem melozom,stb o a fiat imadja,en csak kihasznalom.

ez nem igaz !

szeretem a paromat,es mindenbe mellette vagyok.

Elkoltoztunk egy kis garzonba harmasba. Parom 32 eves, de teljesen az ovis szinten kezelik. Bele szolnak az eletebe,jatnak utana, tudni akarjak mi van vele,kiakadna hogy lakast szeretnenk vasarolni. Bevasarolni voltunk, edesanyjaval osszefutottunk, koszontottem es elfordult. Es meg en vagyok a rossz.

mi a kinja az anyjanak? mit artottam neki,?

Elozo kapcsolata 10 evig tatott,azt a lanyt se kedvelte, aztan evek teltek , valahogy elfogadta.

Parom azt alitsa engem es fiam szeret a legjobban,es nem erdekli masok velemenye,se az anyja.hogy tud ennyire gyulolni valakit? Mintha egy ocska szajha lennek aki, fuvel faval csalja a fiat, vagy bortonbol szabadultam,vagy nem tudom. Igy kezel teljesen. Nem csodalkozom hogy a ferje is besokkalt,s inkabb kioltotta az eletet. Persze paromat ezert sajnalom,es megertem,de edesanyjat nem. Paromat tisztelem,becsulom,szeretem,mellette alok,de mit tegyek hogy az anyja hagyjon mar? Sokminden tervben van nalunk,tervezzuk a kozos jovonket,de sok az ideg a csalad miatt. E miatt bennem is nagy harag , gyulolet van irantuk.A lanya mellette van,egyutt elnek, akkor fianak mar ne legyen elete?

A lanya ferjet is eleinte buzeralta,es azt alitsak,sokat veszekedtek miatta,mara mar elfogadta,s ikrek szulettek.

Koszonom a valaszokat elore is

2014. márc. 14. 11:20
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
51%
Én azt mondom, ennek a Kérdezőnek meg van a maga baja, vannak millióan akik tökegészségesen is csesznek dolgozni és az adófizetők pénzén élősködnek, sőt még ki is rabolják, meglopják őket! (cigányok, pl.) A pasi szülei hívták oda, stb. Én azt mondom Kedves kérdező, hogy le kell szarni ki mit mond, itt is! ÉLJETEK BOLDOGAN, SZERETETBEN! Ez számít, a többi csak üres sallang! Sok boldogságot:) Egy MAGYAR
2014. márc. 15. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!