Miért utal a párom édesanyja?
8 honapja van uj parom,van egy 4 eves fiam is.Elég hamar osszekoltoztunk parommal.Eloszor a szuleihez mentunk.Alig hogy bekoltoztem,mar celozgatott,mikor megyek melozni, fiam mikor megy oviba. Celozgatasai azok voltak, hogy egy idegen kisfiut ugy nem fog szeretni,mint a sajat unokait. Parom noverje es csaladja is ott elnek,fent az emeleten. Probaltam alkalmazkodni,segiteni, fozni,mosni,takaritani,kerbe kimentem segiteni stb.
Rokkant nyugdijba vagyok,nem konnyu elhelyezkednem,foleg mig fiam nem ovis. Szeptemberbe megy. Noverbe kozepen volt utolso csunya veszekedesunk, fejemhez vagta hogy nem melozom,stb o a fiat imadja,en csak kihasznalom.
ez nem igaz !
szeretem a paromat,es mindenbe mellette vagyok.
Elkoltoztunk egy kis garzonba harmasba. Parom 32 eves, de teljesen az ovis szinten kezelik. Bele szolnak az eletebe,jatnak utana, tudni akarjak mi van vele,kiakadna hogy lakast szeretnenk vasarolni. Bevasarolni voltunk, edesanyjaval osszefutottunk, koszontottem es elfordult. Es meg en vagyok a rossz.
mi a kinja az anyjanak? mit artottam neki,?
Elozo kapcsolata 10 evig tatott,azt a lanyt se kedvelte, aztan evek teltek , valahogy elfogadta.
Parom azt alitsa engem es fiam szeret a legjobban,es nem erdekli masok velemenye,se az anyja.hogy tud ennyire gyulolni valakit? Mintha egy ocska szajha lennek aki, fuvel faval csalja a fiat, vagy bortonbol szabadultam,vagy nem tudom. Igy kezel teljesen. Nem csodalkozom hogy a ferje is besokkalt,s inkabb kioltotta az eletet. Persze paromat ezert sajnalom,es megertem,de edesanyjat nem. Paromat tisztelem,becsulom,szeretem,mellette alok,de mit tegyek hogy az anyja hagyjon mar? Sokminden tervben van nalunk,tervezzuk a kozos jovonket,de sok az ideg a csalad miatt. E miatt bennem is nagy harag , gyulolet van irantuk.A lanya mellette van,egyutt elnek, akkor fianak mar ne legyen elete?
A lanya ferjet is eleinte buzeralta,es azt alitsak,sokat veszekedtek miatta,mara mar elfogadta,s ikrek szulettek.
Koszonom a valaszokat elore is
Az fel se tűnik hogy 100-szor leírta hogy a hárpia anyós akarta hogy menjenek oda,( ti is azok vagytok azért fröcsögtök) ha megint elköltözik akkor megint a benzinen fog ugatni az anyós , mert ugye marha sok köze van hozzá hogy mire költi a pénzt a fia.
Meg azt se veszitek észre hogy az előző csajt is utálta.
Igen , állszentek vagytok, de azért mert nem viselitek el hogy a fiús anyák 80%-a a legborzasztóbb élőlények a világon.
Nem véletlenül van ám tengernyi vicc az anyósokról, hogy örüljenek az itteniek, egy kicsit karcosabbat:
Mi a hasonlóság az anyós és a villanykörte között?
Akkor jó, ha ég, és ha lóg!
Én mér a 20-éve gyerekeim párválasztásába se szóltam bele, el szoktam mondani, hogy mit gondolok az aktuálisról, de ennél többet nem helyes beleavatkozni egy felnőtt életébe, akkor se, ha a gyerekem.
S ha rossz dolgokban nekem lett igazam, nem károgtam..
32 éves férfiról levakarni olyanokat, akiket ő szeret????
Egy pasit már kinyírt a világból... nem lehet, hogy ő akarna fiának gyereket szülni?
Erről a roncsról már valahogy ezt is el tudom képzelni.
Hogy elköltöztetek, az jó döntés volt.
Ha lakást vesztek az még jobb döntés, - ne gyűlölködj: tekintsd egy senkinek.
Nem tévedsz nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!