Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért utal a párom édesanyja?

Miért utal a párom édesanyja?

Figyelt kérdés

8 honapja van uj parom,van egy 4 eves fiam is.Elég hamar osszekoltoztunk parommal.Eloszor a szuleihez mentunk.Alig hogy bekoltoztem,mar celozgatott,mikor megyek melozni, fiam mikor megy oviba. Celozgatasai azok voltak, hogy egy idegen kisfiut ugy nem fog szeretni,mint a sajat unokait. Parom noverje es csaladja is ott elnek,fent az emeleten. Probaltam alkalmazkodni,segiteni, fozni,mosni,takaritani,kerbe kimentem segiteni stb.

Rokkant nyugdijba vagyok,nem konnyu elhelyezkednem,foleg mig fiam nem ovis. Szeptemberbe megy. Noverbe kozepen volt utolso csunya veszekedesunk, fejemhez vagta hogy nem melozom,stb o a fiat imadja,en csak kihasznalom.

ez nem igaz !

szeretem a paromat,es mindenbe mellette vagyok.

Elkoltoztunk egy kis garzonba harmasba. Parom 32 eves, de teljesen az ovis szinten kezelik. Bele szolnak az eletebe,jatnak utana, tudni akarjak mi van vele,kiakadna hogy lakast szeretnenk vasarolni. Bevasarolni voltunk, edesanyjaval osszefutottunk, koszontottem es elfordult. Es meg en vagyok a rossz.

mi a kinja az anyjanak? mit artottam neki,?

Elozo kapcsolata 10 evig tatott,azt a lanyt se kedvelte, aztan evek teltek , valahogy elfogadta.

Parom azt alitsa engem es fiam szeret a legjobban,es nem erdekli masok velemenye,se az anyja.hogy tud ennyire gyulolni valakit? Mintha egy ocska szajha lennek aki, fuvel faval csalja a fiat, vagy bortonbol szabadultam,vagy nem tudom. Igy kezel teljesen. Nem csodalkozom hogy a ferje is besokkalt,s inkabb kioltotta az eletet. Persze paromat ezert sajnalom,es megertem,de edesanyjat nem. Paromat tisztelem,becsulom,szeretem,mellette alok,de mit tegyek hogy az anyja hagyjon mar? Sokminden tervben van nalunk,tervezzuk a kozos jovonket,de sok az ideg a csalad miatt. E miatt bennem is nagy harag , gyulolet van irantuk.A lanya mellette van,egyutt elnek, akkor fianak mar ne legyen elete?

A lanya ferjet is eleinte buzeralta,es azt alitsak,sokat veszekedtek miatta,mara mar elfogadta,s ikrek szulettek.

Koszonom a valaszokat elore is

2014. márc. 14. 11:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
58%
püff neki,bunkó paraszt népség vagyunk.Na ezt megkaptuk:))Na mindegy is.Én azt gondolom tőlem lehet akármilyen tökös menyecske,én sem kapnék röhögő görcsöt ha saját unoka helyett egy készet kapnék.
2014. márc. 14. 13:38
 32/41 anonim ***** válasza:
63%

ez már fáj...

még a kérdezö teszi fel ezt a -költöi kérdést, hogy vajon a "nö férje" miért akasztotta fel magát... miért öt vajon miért hagyták el, vagy miért vált el?? 4 éves a gyerek, de nem jár ovodába, mert nem vették fel..naná, már amikor 2 éves volt a gyerek kellett volna kérvényezni, hogy felvegyék az ovodába.. még, hogy "mi" milyen népség vagyunk- mikor a kérdezö se fogalmazni, se irni nem tud és állitom lehet vagy 24 éves...

feltett egy kérdést, amire megkapta a választ!

2014. márc. 14. 13:44
 33/41 anonim ***** válasza:
36%

28-as vagyok, szerinte ide olyan kisp_tsök írnak, akiknek nemhogy gyerekük sincs, de még kapcsolatuk se illetve olyan primkó anyósok, akik miatt megszületett ez a sok ezer vicc.

Akkor azok mind tévedésen alapulnak???

Hogy nevessetek kicsit:

- Halló itt a slágeradó...

- Pisti vagyok. Itt állok az anyósom házánál, ég mindenhol, a tető, a falak...

- De Pisti, hát miért minket hívsz, hívd gyorsan a tűzoltókat!

- Jó, csak először anyósomnak küldenék egy számot, a Romantictól, a "Szeretem a bőröd illatát" címűt! :)))))

2014. márc. 14. 14:11
 34/41 anonim ***** válasza:
59%

Hát tudjátok, több száz részmunkaidős állást találtam három perc alatt itt:

[link]

Szerintem ezt már szegény kérdező nem látja, mert ugye törölte a kérdését. Szóval ennyi.

2014. márc. 14. 14:13
 35/41 anonim ***** válasza:
61%

Epilepsziád miatt nem vettek fel sehova dolgozni? Na ne röhögtess kedves kérdező! Nekem kapásból két olyan ismerősöm is van, akik epilepsziásak és vígan dolgoznak.

Persze jóllehet, a végén még az is kiderül, hogy nincs kezed, lábad, halálos betegséget diagnosztizáltak nálad, kiesett mindkét szemed, lepottyant az orrod a helyérül ésatöbbi.

Egy kicsit gondold végig józan ésszel az életedet/dolgaidat, és rá fogsz jönni, hogy miért nem szívlel téged az anyósjelölted.

Persze, hogy lebunkózod a válaszadókat, mert nem azt a választ írták, amit te olvasni szerettél volna.

2014. márc. 14. 14:32
 36/41 anonim ***** válasza:
69%

Ha mát itt tartunk a drága szlovákokról is lehetne mesélni...

De ez nem ide tartozik, azt sem tudom ,hogy neked ez hogy jött

2014. márc. 14. 14:42
 37/41 anonim ***** válasza:
80%
Odapofátlankodtál unka nélkül, gyerekkel.. mit csodálkozol?
2014. márc. 14. 15:37
 38/41 anonim ***** válasza:
76%
Azt írod, te soha senkire nem szorultál rá. Azért arra kíváncsi lennék, hogy miből élsz meg ennyire jól. Merthogy a rokkantsági nyugdíjból nemigen hiszem. Amúgy azt már sokan leírták, hogy valószínűleg az cseszi az anyósod csőrét, hogy munka nélkül nagyrészt a fia pénzéből élve tengődtök, lakást akartok venni, de kérdezem én mire fel? A rokkant nyugdíjadra vagy abból? Örökséged van, hogy lakást akarsz venni? Vagy a párod pénzéből, keresetéből lenne az a lakás? Gondolj abba bele, hogy az "anyósod" ebből mit lát? Azt, hogy a fia elrontja az életét. "Idegen kisfiút nem fog úgy szeretni, mint a saját unokáit". Ezen miért akadsz ki? Ki szeret idegen gyereket jobban, mint a sajátját? Ugye, hogy senki... Te sem szereted a szomszéd Mari néni gyerekét jobban, mint a sajátod nem igaz?
2014. márc. 14. 20:16
 39/41 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, nagy ívben xard le a szipirtyót. Fortyogjon magának. Párod ismerte az anyját, a bánatnak kellett a közelébe vinni téged. Ha meg már ott vagy, akkor akasszon le egy sallert a boszorkánynak, ha nem tudja tartani a lepcsest. És hogy mi baja lehet? Talán ő akar hálni a kicsi fiával, mást nem tudok elképzelni. Egyébként nincs mit belevau, a ti sorsotokat ti alakítjátok.
2014. márc. 14. 21:23
 40/41 anonim ***** válasza:
38%
Elhordjátok mindennek a Kérdezőt de gondoljunk csak bele: Gondolom a Kérdező párja megkérdezte otthon hogy oda e költözhet a lány a fiával munka nélkül.Megengedte.Akkor miért utalkodik?Aki volt munkanélküli tudja jól hogy nem egyik napról a másikra lehet találni munkát.Főleg nem 4orassat.Kérdező állj a talpadra mutasd meg nekik hogy tudsz te ha akarsz,szeresd a parod,keress munkát,kicsit add be oviba.Idővel elfognak fogadni,főleg ha látják hogy boldogok vagytok együtt :)
2014. márc. 15. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!