Akik nincsenek jó viszonyban az anyósukkal, náluk hogyan zajlanak a kötelező családi események, ahol muszáj jelen lenni? Inkább ti mentek oda, vagy anyós jön hozzátok? Beszélgettek vele ilyenkor, vagy mit csináltok?
3as vagyok, nálunk is van egy gyerkőc. Másfél éves, de egy kezemen megtudom számolni hogy hányszor talkozott vele. Amíg kicsi volt, mi nem tudtunk menni, mert 2 óra az út tömegközlekedéssel. Nincs autónk. Ő semmi pénzért nem jött volna, pedig mindig a sogórnőmmel jött, akinek van autója és 40 perc az út. A fiam első szülinapján ki is verte a balhét hogy mi az hogy mi nem megyünk el hozzá hogy felköszönthesse az unokát, mi nem tiszteljük meg ezzel. Teszem hozzá, a fiam nyár közepén született, egy 2 órás tömegközlekedés, gyerekkel, 4 átszállással, 40 fok melegben nem épp egy leányálom a 40 perces kocsikázással szemben. Na én azóta nem kedvelem őt. Felajánlottuk hogy ki fizetjük a benzint is, de ez sem volt jó. Ekkor közölte anyósom hogy tojik ránk, nem kell kimenni, ők akkor is megtartják és megünneplik a fiam szülinapját.(?!)
A legjobb hogy amikor találkoznak, a fiam úgy kerüli mint a tüzet. :D Vicces, mert soha nem tett ellene semmit az anyós, hisz még kicsi, nem lehet senki ellen nevelni, és mégis... nem véletlen. Én azt mondom, nem véletlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!