Akik nincsenek jó viszonyban az anyósukkal, náluk hogyan zajlanak a kötelező családi események, ahol muszáj jelen lenni? Inkább ti mentek oda, vagy anyós jön hozzátok? Beszélgettek vele ilyenkor, vagy mit csináltok?
Inkább mi megyünk.
Eljönni könnyebb mint őket kitenni.
Olyankor megyünk,amikor más is van nála,pl sogornőék,és akkor velük beszélgetek,kiolvasom az ujságokat,anyóssal max időjárásról beszélgetünk.
Első vagyok.
3 éves a kisfiunk,ő addig eljátszik.
Mivel csak évente 3 alkalommal látja anyóst,ezért nem hiányzik neki,és ha ott vagyunk,akkor sem foglalkozik vele,sógornőnek hasonló korú a lánya,vele játszik (velük jóban vagyunk,összejárunk gyakran)
Köszi a válaszokat!
Nálunk anyósommal van a gond, nem igazán szeret engem és ez kölcsönös, mert szerinte én elvettem az ő fiát és teljesen elvadítottam tőle. Azt zárójelben megjegyzem, hogy a férjem, amikor megismerkedtünk, akkor drogfüggő, de szép lassan leszokott, sőt a kedvemért még pszichológushoz is eljárt és a pszichológus mondta, hogy a szorongásai meg a drogfüggősége egyértelműen az anyjával valóviszonyára, az onnan történő menekülésre vezethető vissza. Szóval gondolhatjátok, hogy mennyire kellett a férjemet "elvenni" anyósomtól. Anyósom terrorba tart mindenkit, a nagymamától kezdve apósomig, azt gondolja, hogy csak neki lehet igaza és a dolgok csak úgy vannak rendjén, ahogy ő csinálja. Most fog megszületni a kislányunk és valahogy annyira nincs kedvem ahhoz, hogy akár anyósom jöjjön hozzánk, akár mi menjünk oda. Még szerencse, hogy van köztünk vagy 150 km távolság, de valahogy egybe van a gyomrom, ha csak arra gondolok, hogy majd jön és az én házamban is rendezkedni fog.:( Ezért kérdeztem, hogy másoknál hogyan zajlik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!