Mit gondoltok erről?
Nagyon fáj a fejem és nincs itthon jelenleg olyan gyógyszer, ami jó rá. Párom felhívta az anyját, hogy ha van nekik hozzanak már egy szemet hozzánk kocsival, mert nekünk gyalog fél óra séta hozzájuk és tényleg nagyon fáj a fejem.. erre ő: hát nem tudnak mert a párja már ivott... hozzáteszem minden nap iszik és mindig autóba ül, van hogy full részegen, úgyis, hogy a 6 éves gyerekei is az autóban ülnek.. Undorító dolog, de persze mikor nekem van szükségem valamire....
Nem igazán lepődtem meg, mert soha nem szeretett anyósom, de ez elég bunkó dolog szerintem, főleg, hogy ha ő beteg vagy szüksége van valamire nem mondjuk, hogy sétáljon le vagy valami... úgy megmondanám nekik a véleményemet, de akkor megint én lennék a szemétláda és jönne a sok vita... nagyon sokszor összevesztünk már, főleg ő velem, mert szerinte nem vagyok a fiához való és állandóan szét akar minket választani, mert szerinte túl szép vagyok a fiához és meg fogom csalni...
Tipikus ' ha nincsen probléma - csináljunk ' viselkedés.
1) Ha annyira fáj a fejed, akkor ne a gép előtt csövelj, hanem vagy menj le a gyógyszertárba vagy feküdj le és pihenj. Se a monitor, se a mobil képernyője nem tesz ilyenkor jót.
2) Ha neked nem akaródzik lemenni, akkor küld le a pasidat.
3) Ha csak az anyósoddal van bajod, és csak ürügyet keresel a vitára, akkor teljesen felesleges volt kiírnod a kérdést.
4) Ha a fentiek közül egyik sem tetszik és csak látványosan szenvedni akarsz, akkor tedd. Vagy vágd le a fejed, akkor nem fog fájni.
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni :)
Ha terhes vagy és nem szedhetsz be akármit, akkor pláne gondoskodni kéne arról, hogy legyen otthon.
A gyerekkel meg majd pláne fel kell készülni bizonyos esetekre.
Ha meg anyós nem olyan veled, veletek, mint szeretnéd, akkor nektek sem kell folyton ugrani, ha neki kell valami.
Fölösleges volt kiírni ezt a kérdést, mert annyira szánalmas kötekedő emberek vannak itt, unalmatokba már nem tudtok mit csinálni csak az észt osztani.. én csak egy kis megértésre vágytam, valakire aki megért és észreveszi, hogy itt nem a gyógyszer a probléma, hanem hogy nem számíthatok rájuk semmiben.. nem is tudom mit gondoltam...mindegy sziasztok..
Ahahahaha. De jót nevettem, Muci. Úgy is ránézel még a kérdésre, még ha nem is válaszolsz ... De úgy is felhúzod magad, és válaszolsz. Igen, bunkó vagyok, kérem azt a piros kezet. ( Itt megjegyzem, hogy én úgy f_sok a pontokra, ahogy illik. )
Na szóval, kincsem. Én nem olvastam végig, mert nem tudtam végig olvasni :D ... De ha FÉL ÓRÁRA !!! lakik tőled, akkor szólj a kedves párodnak, ha te már nem akarsz elmenni, hogy menjen át a gyógyszerért. Nem kell hisztizni, hanem tenni kell, ha már NEKED kell. Egyébként,nem vagy te szolga, anyóst bármikor vissza lehet utasítani, ha kér valamit ...
az orgazmus megszünteti a fejfájást.
De ha nincs otthon a férjed, akkor legyen legalább egy ibuprofen hatóanyagú fájdalomcsillapító (ha nem vagy rá allergiás). Az azonnal hat és olcsó (Advil, Algoflex, Nurofen, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!